5 redenen waarom jij nu de auto luchtverfrisser aan moet schaffen!

6 nov. 2020 15:13:41

5 redenen waarom jij nu de auto luchtverfrisser aan moet schaffen!

Als automobilist spendeer je behoorlijk veel tijd achter het stuur. Dan is het erg prettig als je auto lekker fris ruikt. Er zijn verschillende redenen waarom een vieze geur kan blijven handen, maar daarvoor bieden wij een auto luchtverfrisser.

Uw auto ruikt frisser

Als u uw auto ook lekker wilt laten ruiken is een luchtverfrisser een aanrader voor u. Door een natuurlijk luchtrooster en zonwering hebben onze luchtverfrissers exotische geuren, waardoor u niet meer uit de auto wilt stappen.

Voor gasten prettiger

Als automobilist vervoer je regelmatig gasten. Je wilt de gasten graag vervoeren met een frisse auto zonder vieze geuren. Doordat wij een ruim assortiment bieden van natuurlijke geuren die geluidloos zijn, kunt u zonder twijfel gasten in uw auto laten instappen.

Wij bieden veel verschillende soorten verfrissers

In ons assortiment bieden wij veel verschillende merken, namelijk: Airpure Ambi Pur Airwick De merken zijn scherp afgeprijsd en bieden ook een kwantum korting aan. Bij aankoop van meerdere verfrissers ben je goedkoper uit dan bij aankoop van maar 1 verfrisser.

De luchtverfrissers zijn aanvulbaar

Als u een auto luchtverfrissers bij ons aankoopt kunt u ook aanvullingen bestellen. Wij bieden een mooi assortiment van natuurlijk en frisse geuren om uw verfrisser aan te vullen. De aanvullingen geven explosies natuurlijke geuren af en hebben verschillende soorten instellingen voor de geurintensiteit.

Veel verschillende soorten aanvul geurtjes

Ons assortiment bied veel verschillende soorten natuurlijke geuren. Ons prijs kwaliteit verhouding ligt erg hoog.

Voordelen van de verschillende soorten geurtjes zijn:

  • Aanpasbare diffusie, frequentie en intensiteit
  • Natuurlijke geuren van essentiële oliën
  • Betoverende parfums
  • Zonder drijfgas
  • Geluidloos

Goedkope auto luchtverfrissers met alle voordelen van dien?

Voordelen genoeg dus met een auto luchtverfrisser. Maar wist u zelfs dat wij aantrekkelijke kortingen bieden in uw voordeel? Bekijk hier het aanbod van goedkope auto luchtverfrissers.

Hieronder een paar luchtverfrissers die wij aanbieden:

Auto luchtverfrisser Cherry Berry

Deze heerlijke autoluchtverfrisser laat uw auto ruiken naar kersbessen zodat uw lekker ruikt en zo heeft u nooit last van nare geurtjes in uw auto.

Ambi Pur auto luchtverfrisser

Iedere onaangename geur verdwijnt uit je auto-interieur. De regelbare houder kan eenvoudig in het ventilatierooster van de auto geplaatst worden. Elke vulling gaat ongeveer 45 dagen mee.

Ambi Pur Fresh & Light auto luchtverfrisser

Ambi-pur Car Navulling Anti-Tobacco Ambi-Pur Car is een vloeibare geurverspreider met een echte parfum, voor een prettige sfeer in uw auto. Bevestigd aan het ventilatiesysteem van de auto geeft het een constante geur van de eerste tot de laatste dag. Het is regelbaar en in meerdere geuren verkrijgbaar. 

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *