Aftershave merken vergelijken

4 dec. 2015 13:17:37

Kunt je door alle aftershave merken het bos niet meer zien?Wordt het tijd om over te stappen op een nieuw luchtje?Bij Voordeeldrogisterij kunt je de meest populaire aftershave merken voordelig online bestellen.

Amando

Amando is een merk dat naam aan het maken is op gebied van mannelijke verzorgingsartikelen. Met hun heerlijke douchegels, aftershaves en eau de toilette’s/parfums timmeren ze aan de weg om een groot en bekend merk te worden. Amando legt de nadruk vooral op klassieke mannelijke geuren waarin frisheid wordt gecombineerd met een rijke mix van diverse kruiden en specerijen. Met deze aftershaves ruik jij gedurende de hele dag extreem fris en zal je huid op een goede manier verzorgd worden.

Axe


Axe staat al jarenlang te boeken als een groot en bekend merk op het gebied van mannelijke verzorgingsartikelen. Het merk begon naam te maken met het introduceren van hun deodorants. Deze zijn tegenwoordig nog steeds zeer populair onder zowel jong als oud. De aftershaves van Axe zijn allemaal geproduceerd om zo fris en mannelijk mogelijk te ruiken. Dankzij de heerlijke geuren word jij onweerstaanbaar voor iedere vrouw en zul je ze continu van je af moeten slaan. Daarnaast verzorgt deze aftershave jouw huid op een goede manier, zo ruik jij gedurende de hele dag extr

eem fris en wordt jouw geschoren huid op een goede manier verzorgd.

Biodermal

Biodermal is een bekend merk dat vooral bekend staat om hun uitstekende huidverzorging. Met de aftershave gel van Biodermal wordt jouw huid na het scheren direct verkoeld zodat irritaties worden tegengegaan. De producten van Biodermal bevatten zuivere ingrediënten die van nature in de huid aanwezig zijn. Deze huideigen ingrediënten worden beter opgenomen en versterken de natuurlijke beschermende werking van de huid. Zo haalt Biodermal het beste uit de huid naar boven.


Brut

De aftershaves van Brut domineren al tientallen jaren op de markt als het gaat om aftershaves. De aftershaves zorgen ervoor dat jouw poriën direct na het scheren worden afgesloten zodat irritaties tegen worden gegaan. Daarnaast maakt het je huid strak zodat je er altijd goed uit ziet. De aftershaves bevatten klassieke mannelijke geuren die speciaal geformuleerd zijn voor de moderne nette man.

Fresh Up

De aftershaves van het merk Fresh Up zorgen ervoor dat jouw huid extreem fris aanvoelt. De aftershaves zorgen voor verkoeling na het scheren en bevatten daarnaast frisse mannelijke geuren. Dankzij deze unieke combinatie zorgt dit alles voor een verzorgd en fris gevoel. 


L’Oreal

L’Oreal is een wereldwijd en immens populair merk op het gebied van verzorgingsartikelen. De aftershaves van L’Oreal zijn extreem koel voor de huid, dit komt omdat iedere aftershave hydraterend is. Zo voelt je huid altijd fris en verzorgd aan, daarnaast wordt er een frisse klassieke aftershave geur achter gelaten die bij de dames goed in de smaak valt.Nivea

Nivea is een wereldwijd en immens populair merk op het gebied van verzorgingsartikelen. De aftershaves van Nivea zijn speciaal op de beste verzorging van de huid gericht. Alle aftershaves zijn hydraterend, waardoor irritatie direct wordt gekalmeerd. Daarnaast wordt de elasticiteit van de huid versterkt om zo eventuele toekomstige rimpels tegen te gaan. Naast deze intensieve huidverzorging bevatten de aftershaves ook allemaal een heerlijke neutrale geur, die voor iedere man geschikt is.


Old Spice

Old Spice is een bekend merk op het gebied van aftershaves voor mannen. De aftershaves verzorgen de huid op een milde manier en laten de welbekende Old Spice geur achter. De aftershaves zijn geschikt voor de moderne man die toch van de klassieke levensstijl houdt.


Playboy 

Playboy is een wereldwijd bekend en immens populair merk op het gebied van verzorgingsartikelen voor mannen. De aftershaves van Playboy zijn perfect voor de man om de moderne mannelijke stijl en zijn charismatische persoonlijkheid te laten zien. Daarnaast verzorgen zij de huid op een milde manier, om zo irritaties na het scheren tegen te gaan.


Tabac

De aftershaves van Tabac laten een klassieke mannelijke geur achter die erg goed in de smaak valt bij de dames. Daarnaast wordt je huid op een milde manier verzorgd, om zo scheerirritaties tegen te gaan.


Vergulde Hand

Vergulde Hand is een enorm bekend merk op het gebied van scheerartikelen. Het is een van de meest gebruikte merken op scheergebied. De aftershaves van Vergulde Hand zijn speciaal geformuleerd om de huid optimaal te verzorgen. Het verzorgt en ontspant je huid na het scheren, zodat die fris, zacht en soepel aanvoelt.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *