Al wandelend afvallen met de juiste producten

22 jan. 2016 16:36:13

Afslankschoenen en sandalen

De hak van de Dynastatic sandalen staat 8% lager dan de voorkant van de schoen, hierdoor kunnen de spieren in de benen en billen op een natuurlijke wijze getraind worden. Op een snelle en plezierige manier afvallen is een veelvoorkomende wens. Maar hoe kun je dit op een plezierige manier aanpakken en het tegelijkertijd goed volhouden? Wil je gewoon meer bewegen en gezonder gaan eten? We ondersteunen je hiermee van harte met de beste producten en andere goede tips.

Wandelend afvallen met afslanksandalen

Afvallen met weinig moeite? Dat is een veelgehoorde wens van iedereen die graag afslankt zonder te sporten! Alhoewel elektrostimulatie een bekend middel is wat vaak voor promotie wordt gebruikt zijn afslankschoenen ook een enorm geschikt middel hiervoor. Hiermee haal je het maximale uit een gezond en actief leven en zijn een handig hulpmiddel om af te slanken.

De werking van de afslankschoenen

Uit laboratoriumonderzoek blijkt dat de normale positie en houding van het lichaam verkeerd is. Daardoor werken de bil- en beenspieren niet optimaal. De hak van de Dynastatic sandalen staat 8% lager dan de voorkant van de schoen, hierdoor kunnen de spieren in de benen en billen op een natuurlijke wijze getraind worden. De spieren worden getraind en dit helpt u met het krijgen van een mooi slanker lichaam en een zachtere, maar veel stevigere huid. Uw spieren worden tijdens het lopen optimaal getraind, hierdoor ervaart u het resultaat al zonder enige moeite.

Afslankschoenen- en sandalen uitzoeken en bestellen

De juiste schoenmaat is een essentieel punt om de werking van deze afslankschoenen- en sandalen te verzekeren. Voor zowel keuze en prijs bent u bij Voordeeldrogisterij.nl aan het goede adres. Afslankschoenen- en sandalen zijn hier tegen een voordelige prijs te bestellen.

Het wisselen van eetpatroon

Het beste is om je huidige eet- en leefpatroon om te gooien. Pas je eetpatroon aan, echter wel op een manier waardoor je het goed kan volhouden en die aansluit bij jouw eigen levensstijl. Je nieuwe eetpatroon is niet een dieet van tijdelijke aard, maar iets wat je moet kunnen volhouden voor de rest van je leven. Zorg ervoor dat je dit in gedachten houdt, als je een eetpatroon opstelt.

Een gezond eetpatroon bestaat uit

Minimaal 1200 kcal per dag;
Drie hoofdmaaltijden en maximaal drie tussendoortjes;
Als tussendoortje zou ik gaan voor rauwkost, fruit of andere magere tussendoortjes zoals ontbijtkoek, rijstwafel, cracker met mager beleg, etc.;
Regelmaat;
Eet veel volkoren producten, zoals groente, magere zuivel fruit, mager vlees of vis, vetten zoals halvarine en olijfolie;
Minimaal 1,5 liter water per dag drinken;
Beperk snoepen/snacken tot maximaal 2 keer per week.
Naast het veranderen van je eetpatroon is het ook aan te raden om regelmatig te bewegen. Het liefst dagelijks 30 minuten matig intensief (wandelen of fietsen) en daarnaast ook minimaal twee keer per week (minimaal één uur) fanatiek sporten.

Diëten die af te raden zijn

Het volgen van een dieet als je wilt afvallen is goed, als je echter zonder risico voor je gezondheid wilt afvallen, kun je beter de volgende dieetmethodes mijden:

Diëten die super snel gewichtsverlies beloven;
Diëten die niet in balans zijn of te weinig calorieën bevatten (minder dan 1200 kcal per dag, te weinig eiwit, vet, koolhydraten, vitamines en mineralen);
Diëten die bijna alleen bestaan uit vloeibare maaltijden;
Diëten die voornamelijk bestaan uit het gebruik van voedingssupplementen;
Diëten waarbij geen adviezen worden gegeven over de blijvende verandering van je leefstijl en eet- en beweegpatroon;
Omstreden afslankmethodes zoals bepaalde hormoonbehandelingen, accupunctuur, spirituele afslankmethodes, supplementen met bepaalde super ingrediënten etc.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *