Anti Perspirant Deo aanbieding – Dé oplossing voor de zomer

7 jun. 2016 00:00:00

antiperspirant deo aanbieding odorex

De werking van een Anti Perspirant Deo

Een antiperspirant zorgt ervoor dat er een speciaal gellaagje op de wordt huid creëert. Dit laagje bedekt de zweetklieren, waardoor als gevolg aluminiumzouten oplossen in het zweet en een verbinding aangaan waardoor de zweetklieren deels geblokkeerd worden. Hierdoor kan er dus minder zweet geproduceerd worden op de huid. Antiperspiranten die vrij verkrijgbaar zijn (dus zonder doktersvoorschrift) mogen hooguit 15-20% aluminiumzouten bevatten. Odorex Extra Dry Anti Perspirant Deo bevat een dusdanig hoge concentratie aluminiumzouten zodat overmatig zweten voorkomen wordt.

Gebruiksaanwijzing Odorex Extra Dry Anti Perspirant Deo?

anti perspirant gebruiken is handig

Wil je Odorex Extra Dry Anti Perspirant Deo effectief gebruiken en problemen zoals huidirritatie ontwijken? Dan is het belangrijk dat je de gebruiksaanwijzing van deze antiperspirant goed opvolgt. Dit doe je door de deodorant niet ’s morgens aan te brengen (zoals reguliere deo), maar juist ’s avonds voor het slapen gaan. Let erop dat de huid van de oksel gewassen en grondig is afgedroogd Na het sprayen, smeren of deppen is het niet verstandig om de huid van de oksel te gaan bedekken: Odorex Extra Dry kan namelijk vlekken in je kleding veroorzaken. Is het prikkende gevoel te erg of krijg je last van rode vlekken in je oksel, dan is Odorex Extra Dry helaas niet geschikt voor jou.

Anti Perspirant aanbieding

Uiteraard bieden andere soorten deodorant voor mensen met lichte transpiratie een betere oplossing. Voor mensen die echter snel last hebben van zwetende oksels kan dit in combinatie met de zomer een hele goede uitkomst bieden. Bovendien heeft Odorex ook als voordeel dat er geen deodorant vlekken ontstaan, wat bij sommige deo merken zeker het geval is. Wilt u Odorex Extra Dry Depper een kans geven? Bestel deze anti-transpirant dan nu! Uiteraard heeft Voordeeldrogisterij ook vele andere soorten deodorant in de aanbieding aan!

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *