Ariel Waspoeder Aanbieding – Nu 0,19 Cent per Wasbeurt!

22 jan. 2016 14:55:41

Wij bieden je graag een speciale aanbieding. De beste Ariel waspoeder producten voor de laagste prijs. Waspoeder voor de witte en de gekleurde was van 5 kg inclusief een schepje om de juiste hoeveelheid te gebruiken gedurende het wassen.  Een geconcentreerd wasmiddel belast het milieu minder in plaats van een niet-geconcentreerd middel omdat de productie en het vervoer minder geld kost en het minder watervervuiling en verpakkingsafval geeft. Het besparen en Ariel poeder gaan zo hand in hand!

Goedkoop wassen door een sterke concentratie

Met deze speciale Ariel producten wordt het wassen echt een feest. Per wasbeurt gerekend bent je ongeveer 19 cent kwijt, wat het wassen met Ariel eg rvoordelig is. Daarnaast ontvangt je ook een gratis schepje bij de waspoeder om de juiste hoeveelheid te gebruiken per wasbeurt. Je zult nooit teveel of te weinig waspoeder gebruiken alleen precies genoeg. Een geconcentreerd wasmiddel belast het milieu minder in plaats van een niet-geconcentreerd middel omdat de productie en het vervoer minder geld kost en het minder watervervuiling en verpakkingsafval geeft.

Nu met een gratis schepje voor de perfecte dosering

In deze Ariel waspoeder zakken zit een gratis schepje, hierdoor kan je de perfecte dosering bepalen voor de was. Dit bespaart niet alleen waspoeder (en daarbij vele euro’s), maar is door het economische gebruik ook veel minder schadelijk voor het milieu. Bewust wassen & gemak gaan zo hand in hand.

Ariel poeder voor de witte- en gekleurde was

Witte was:

Ariel Waspoeder voor je witte was maakt je kleding extra wit door de toevoeging van bleek. Ariel poeders zijn erg sterk geconcentreerd en worden hierrom kleiner verpakt, zo ook bij de Ariel Waspoeder White Flowers. De kleding zal daarna ook lekker ruiken doordat deze waspoeder een bloemige aroma geur geeft.

Gekleurde was:

De gekleurde was van Ariel is één van de beste wasmiddelen om je kleding perfect te reinigen. De Ariel Waspoeder Color is speciaal gemaakt voor de gekleurde was. De was kan gewassen worden op 30 tot 90 graden. Het zorgt er voor dat je kleding optimaal schoon gemaakt wordt en daarnaast ook zijn natuurlijke kleur behoudt zonder te vervagen. Het verwijderd hardnekkige vlekken en laat je gekleurde was weer stralen.

Ariel wasmiddel online bestellen

Er zijn vandaag de dag allerlei verschillende soorten wasmiddelen met ook nog eens verschil in prijs en merken. Ariel is één van de beste wasmiddelen die er bestaan, daarnaast bieden zij ook voldoende keus uit hun assortiment. Op voordeeldrogisterij worden de beste Ariel producten aangeboden voor een aangename prijs.

Meer over Ariel

Gebruik voor extra frisse was een wasverzachter zoals bijvoorbeeld Lenor. Met Ariel wordt kleding met veel minder moeite witter én schoner. Vanaf het jaar 1968 heeft Ariel een constante stroom aan progressieve wasproducten ontwikkeld. Dit omslaat veranderingen in het schoonmaken en prestaties met geactiveerde bleek- en wit maaksystemen, de introductie van vloeibaar wasmiddel voor een verbeterde oplossing en zorg voor kleding, baanbrekende technologie in het compact maken van het wasmiddel en betere prestaties met betrekking tot specifieke vlekken. Met deze vloeibare wasmiddel met voorbehandeldop, biedt Ariel je prachtige reinigingsprestaties voor alle kleding, waarbij tot 95% van de vlekken de eerste keer verwijderd worden.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *