Bespaar honderden euro’s in 2019

16 jan. 2019 10:20:01

Besparen met vaatwastabletten in 2019 bij Voordeeldrogisterij

Bespaar in 1 klap ruim €30 met deze aanbieding. Ontvang nu voor meer dan een jaar vaatwastabletten zodat u genoeg heeft voor het hele jaar. Online bestellen bij Voordeeldrogisterij staat gelijk aan het besparen van honderden euro’s.

Dreft Platinum All in One Vaatwastabletten – 90 stuks x3

De Dreft Platinum vaatwastabletten verwijderen het meest hardnekkige aangekoekte eten, waardoor u een schone vaat heeft. De vaatwastabletten reinigen ook de verborgen vetten in de vaatwasmachine. De unieke formule combineert spoelmiddel en zout, dit zorgt er voor dat de vaatwasmachine ook schoon word gemaakt. De All in one vaatwastabletten hebben een aantal functies: Krachtige reiniging, zoutfunctie, voorkomt kalkaanslag, lost snel op,  beschermt het glaswerk, verwijdert hardnekkige vlekken. Het handige van deze vaatwastabletten is dat het folie er om heen kan blijven zitten, dit lost vanzelf op.

 

Besparen met wasmiddel  in 2019 bij Voordeeldrogisterij

2 Jaar Wassen met Ariel Actilift Professional Waspoeder – Witte en Gekleurde Was – 530 wasbeurten   

Met deze aanbieding betaalt u maar €0,11 per wasbeurt. Goedkoper kan haast niet. Betaal de allerlaagste priijs per wasbeurt bij Voordeeldrogisterij. Meer voordeelpaketten? Hou dan de dagdeals van Voordeeldrogisterij in de gaten!

Ariel Professional A+ – Waspoeder witte was – 265 wasbeurten

Ariel Professional Waspoeder is geschikt voor de witte en de gekleurde was. Deze waspoeder verzorgt en beschermt de vezels en kleuren in uw kleding. Dit wasmiddel zorgt voor vuilverwijdering, dieptereiniging en hardnekkige vlekverwijdering. Het zorgt voor uitstekend wasresultaat, zelfs bij hele lage temperaturen. Geschikt voor de witte was (20-95°C) en voor de gekleurde was(20-60°C).

Ariel Professional A+ Waspoeder voor Color – 265 wasbeurten

De unieke waspoeder van Ariel Professional A+ zorgt er voor dat uw wasgoed stralend schoon uit de was komt. Uw kleding wordt bij 30°C helder schoon. De waspoeder zorgt er niet alleen voor dat vuil zich niet kan hechten en vlekken niet intrekken, maar zorgt er ook voor dat uw kleding er uit blijft zien als nieuw. Behaal een stralend witte shirt zonder enige vlekken met de diepe reiniging van de Ariel Professional A+ waspoeder. Het resultaat: Een lekker ruikende was!

Goed voor 265 wasbeurten en minimaal 170 wasbeurten

De formule van deze Ariel productlijn is zo samengesteld dat het maar liefst 265 wasbeurten kan meegaan bij zuinig gebruik. Dit zuinige gebruik gaat niet ten koste van het wasresultaat, maar vereist een zorgvuldige dosering (gebruik hiervoor bijvoorbeeld een Ariel scoop) hechten en vlekken niet intrekken, maar zorgt er ook voor dat uw kleding er uit blijft zien als nieuw.

 

Besparen met opzetborstels  in 2019 bij Voordeeldrogisterij

Opzetborsteltjes voor de hele familie tegen een scherpe prijs bij Voordeeldrogisterij! Geniet van een optimale mondverzorging, maar dan voor de helft van het geld met de huismerk opzetborstels voor de Philips Elektrische tandenborstels. 

Bij Voordeeldrogisterij hebben wij meerde keuzes voor opzetborstels van ons eigen huismerk voor A merken zoals Oral-b en Philips. In ons assortiment hebben wij veel keuze voor opzetborstels van verschillende soorten tandenborstels.

Besparen met luiers in 2019 bij Voordeeldrogisterij

Bij Voordeeldrogisterij hebben we de goedkoopste prijzen met pampers zo bespaar je snel veel geld op je luiers. Bij Voordeeldrogisterij hebben we ook een maandbox van Pampers met 168 stuks zodat je in een keer de luiers kan halen voor een hele maand. Bij Voordeeldrogisterij hebben we Pampers in ons assortiment in alle maten.

Besparen met scheren in 2019 bij Voordeeldrogisterij

Een jaar lang scheren met Gillette Fusion Power – 40 scheermesjes 

Het behandelen van een gevoelige huid met Fusion Power kost slechts €2,60 per week. Profiteer daarom van het jaar pack en bespaar in één klap €50!

Een gevoelige huid heeft meer aandacht nodig. Vooral bij een dagelijkse bezigheid als scheren. Scheerirritaties zijn verleden tijd met de Gillette Fusion Power scheermesjes. Het scheersysteem onderscheid zich ten opzichte van de Gillette Fusion Manual door een batterij aangedreven methode die de gevoelige huid net dat beetje extra geeft. De kalmerende micro pulsaties zorgen voor een zachte scheerbeurt met minder frictie en irritatie. Een microchip op de handle regelt de kracht zodat die scheerbeurt na scheerbeurt in stand blijft. Het glijvermogen wordt verhoogd zodat de scheerbeurt nauwelijks te voelen is op de huid.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *