CORONA ACTIE VOOR DE VOEDSELBANK!

25 mrt. 2020 14:00:56

CORONA ACTIE VOOR DE VOEDSELBANK!

In Nederland is het de laatste jaren niet altijd even makkelijk, dat zie je aan de toename aan hulpvragen bij de voedselbanken. In Nederland zijn 170 voedselbanken die wekelijks via 515 uitgiftepunten voedsel aan 88.000 mensen geven, waarvan 33.000 kinderen jonger dan 18 jaar zijn. Mensen die door allerlei omstandigheden ver onder het bestaansminimum terechtkomen, en er (tijdelijk) niet genoeg geld is voor voedsel. Daarom wilt Voordeeldrogisterij helpen! De voedselbank zorgt dat voedselverspilling wordt tegengegaan en het bestrijden van armoede. 

Vooral nu tijdens de Corona Crisis zijn aanmeldingen voor de voedselbank meer dan normaal. Ook is door de Corona Crisis het aanbod van voedsel in de voedselbank een stuk minder. De consequentie daarvan is dat de klanten van de voedselbanken de komende periode dan ook geen / weinig eten zullen kunnen krijgen.

Voordeeldrogisterij.nl wil een steentje bijdragen, en daar vragen we jullie hulp bij! Steun de voedselbank.

Bij elke 10 verkocht product gaat er 1 naar de voedselbank. U herkent deze producten aan de beschrijving waar deze actie vermeld zal staan: ‘’STEUN DE VOEDSELBANK! BIJ ELKE 10 VERKOCHT GAAT ER 1 NAAR DE VOEDSELBANK!’’. 

Voordeeldrogisterij zorgt dat deze producten naar de voedselbank gaan voor mensen die deze het hardst nodig hebben.

Zo hebben wij bij Voordeeldrogisterij.nl verschillende voedselproducten die mee doen aan de actie zoals een grote 5 kilo zak rijst, zwarte peper-, paprika- en knoflookpoeder, oliën, zoetigheden en thee.

Rijst Sella Basmati – 5 KG

Een grote zak rijst van maar liefst 5 kg. Ontdek de tijdloze aantrekkingskracht van pure aromatische rijst als u kookt. Deze parel, witte korrels gaan tot perfectie met behulp van state – off – the – art technologie. Neem de sensuele geur in, en geniet van de test die fijnproevers als betoverend ervaren door de eeuwen heen.


Steun samen met Voordeeldrogisterij de voedselbank! Bij elke 10 verkocht, gaat er 1 naar de voedselbank!

Knoflook Poeder – 1 Kg

Ook hebben wij bij Voordeeldrogisterij verschillende poeders, zoals knoflook-, zwarte peper- en Spaanse paprikapoeder. U kunt knoflookpoeder gebruiken bij o.a vlees, groentes en salades. Het zorgt voor een lekkere en gezonde smaak aan uw gerechten

Alle producten kunt u terug vinden op de volgende pagina: Voeding op Voordeeldrogisterij.nl

.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *