Creëer een gezellige sfeer met de solar buitenlampen!

17 feb. 2020 10:57:02

Solar buitenlampen zijn niet alleen voor de gezelligheid, máár deze tuinverlichting heeft ook een andere handige functie: Veiligheid!

Wat houdt solar buitenverlichting in?

Solar buitenlampen werken op zonne-energie. Het zonlicht wordt omgezet in elektrische energie door de zonnepanelen aan het armatuur van uw solar buitenverlichting.
De elektriciteit wordt opgeslagen in de oplaadbare batterijen die ervoor zorgen dat de lamp ‘s avonds voorzien is van stroom.
Zo krijgt u een geweldige sfeer in uw tuin!

Erg duurzaam

Zoals eerder verteld werken de solar buitenlampen op zonne-energie, en dat is een milieuvriendelijke oplossing voor uw verlichting. U kunt de verlichting eenvoudig installeren zonder draden. Laat de zon al het werk doen!

De zon begint weer te schijnen en het is binnenkort weer tijd voor die fijne avonden in uw tuin of terras. Deze worden extra gezellig door de solar buitenlampen.

Solar buitenlampen bij Voordeeldrogisterij!

Bij Voordeeldrogisterij verkopen wij veel verschillende solar buitenlampen. Zo verkopen wij moderne en strakke buitenverlichting maar ook opvallende solar lampjes in vorm van dieren of diamanten en bloemetjes. Ook hebben wij solar buitenlampen in verschillende kleuren, zodat u een feestelijke sfeer kunt creëeren in uw tuin.
Beleef sfeervolle avonden met de solar lampen van de Voordeeldrogisterij.

Bekijk nu onze Solar buitenlampen collectie online!

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *