De beste bodyscrubs bij Voordeeldrogisterij!

1 jun. 2021 10:41:44

Door je huid regelmatig te scrubben zorg je ervoor dat de dode huidcellen van je huid worden verwijderd. Zo zorg je ervoor dat je huid heerlijk zacht wordt en er weer fris uit gaat zien. Doordat de dode huidcellen verwijderd worden heb je minder last van puistjes en andere plekjes op je huid. 

Verschillende soorten scrubs 

Je hebt verschillende soorten scrubs voor je lichaam. Je hebt bodyscrubs of gezichtsscrubs. De body scrub is bedoeld voor je hele lichaam. Voor je benen, armen, buik en rug. Door regelmatig te scrubben hou je huid verzorgd en wordt het heerlijk zacht. De gezichtsscrub is bedoeld voor je gezicht. Op je gezicht zullen waarschijnlijk ook de meeste dode huidcellen zitten. Dat komt doordat je gezicht altijd bloot staat aan de lucht. Zo komen er veel bacteriën op te gezicht. Door te scrubben wordt dat al heel erg verminderd. Je huid gaat er weer heerlijk door stralen en gaat zacht aanvoelen. 

                                        

Aanbod van Voordeeldrogisterij

Elke scrub zorgt voor hetzelfde effect. Dat de dode huidcellen verwijderd worden. Alleen is er een groot assortiment van verschillende soorten scrubs. Dat komt omdat je verschillende   geuren, merken en eventuele extra verzorging naast het verwijderen van dode huidcellen. Voordeeldrogisterij heeft ook een groot assortiment van verschillende soorten scrubs voor lichaam en gezicht. 

 

 

Hoe kan je het scrubben makkelijker maken

Door een scrubhandschoen kan je het makkelijker maken voor jezelf. Daarnaast hoef je niet perse nog een scrub te gebruiken ernaast. Een douchegel is al meer dan genoeg. De handschoen heeft een bepaalde stof die je huid hetzelfde scrubt als een gewone scrub zou doen. Door de handschoen kan je op een snelle en makkelijke manier je huid heerlijk scrubben en lekker zacht laten voelen. 

Waarom is je huid scrubben zo belangrijk? 

Er zijn verschillende redenen waarom het scrubben van je huid zo goed is. Je haalt de dode huidcellen weg en maakt je huid heerlijk zacht. Maar er zijn nog veel meer redenen waarom je het zou moeten doen. 

 

  • Je maakt verstopte poriën open, hierdoor krijg je minder last van puistjes!

  • Je verwijdert de dode huidcellen. Je krijgt daardoor een zachte en glanzende huid en een mooi gezicht!

  • Je wordt sneller bruin. Je huid is schoon en daardoor houdt niks de zonnestralen tegen.

  • Je krijgt een soepele en gehydrateerde huid omdat je huid crèmes, zeep en andere producten makkelijker opneemt.

  • Je hebt minder last van ingegroeide haren. Als je huid te dik is groeien je haren naar binnen met scrubben verdun je jouw huid en heb je er dus geen last van.

  • Je stimuleert jouw doorbloeding waardoor de kleur van je huid verbetert.

  • Je lichaam maakt sneller nieuwe huidcellen. Hoe regelmatiger je scrubt, hoe makkelijker je huid vanzelf vernieuwt.

  • Je gezicht scrubben is een goede gezichtsverzorging waardoor je weer een glad en mooi gezicht krijgt. Dus op zoek naar een iets extra’s om je gezicht te verzorgen? Scrub is een perfecte gezichtsverzorging!

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *