De bladblazer is een onmisbare tuinhulp tijdens de lange herfst.

5 sep. 2020 10:30:53

De bladblazer is een onmisbare tuinhulp tijdens de lange herfst.

Heb jij ook wel eens last van uitgevallen bladeren op je vers gemaaide gazon? Dan is een bladblazer de perfecte oplossing. Bij Voordeeldrogisterij hebben wij veel soorten bladblazers met meerdere functies. Zoals een bladblazer met zuigfunctie of met een versnipperaar. Ook hebben wij bij Voordeeldrogisterij meerdere merken zoals Hyundai, Benson en Höfftech.

Elektrische bladblazers

De meeste mensen kiezen een elektrische bladblazer. De elektrische bladblazer heeft een lange snoer, zodat je tussentijds niet hoeft opteladen. Een groot voordeel van een elektrische bladblazer is dat het erg krachtig is. Bij Voordeeldrogisterij hebben wij elektrische bladblazers in ons assortiment zoals van het merk Hyundai

Benzine bladblazers

De benzine bladblazers wordt vooral gebruikt voor grote oppervlakte en niet zo zeer in de tuin. Je hebt bij benzine bladblazers geen last van een snoer. Een groot voordeel van de benzine bladblazers is dat deze vaak een stuk krachtiger is dan de andere modellen bladblazers. Bij Voordeeldrogisterij hebben wij benzine bladblazers in ons assortiment zoals van het merk Benson.

Accu bladblazers

Vooral als je een groot oppervlakte hebt en je veel moet lopen is het slim om een draadloze accu bladblazer te kiezen. Een accu bladblazer is ook handig als je even snel je gazon of oprit wilt schoonblazen. Het nadeel is wel dat je tussendoor moet opladen, maar je hebt in geen last van een snoer. Bij Voordeeldrogisterij hebben wij accu bladblazers in ons assortiment zoals van het merk Höfftech.

Bladblazers functies

Naast de aandrijving van de bladblazer zijn er meer dingen waar je op moet letten. Je hebt namelijk keuze uit verschillende functies. Welke het beste bij je past hangt natuurlijk af van je tuin. Voor een kleine voortuin kies je natuurlijk een andere bladblazer dan voor een tuin met groot oppervlak.

  • Bladblazer met zuiger, deze is erg handig als je het oppervlak direct netjes achter wilt laten.
  • Bladblazer voor op je rug, deze gebruik je vooral als je werkt op een groot oppervlak.
  • Bladblazer met versnipperaar, handig om alle bladeren te versnipperen.
  • Handblazer, deze is handig voor kleine stukjes zoals een voortuin.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *