De griepepidemie is weer begonnen, meet uw temperatuur!

24 feb. 2020 14:45:14

De griepepidemie is weer begonnen, meet uw temperatuur!

Er heerst al een tijd een griepje in Nederland, máár nu is er een griepepidemie. De laatste tijd bezochten enorm veel mensen de huisarts met de vervelende griepklachten. Keelpijn, hoesten, stijve spieren, rillingen, vermoeidheid, opkomende koorts, het begin van een vervelende griep!

Hoe zit dat met je temperatuur?

Een normale lichaamstemperatuur van de mens is ca. 37 °C. Wanneer uw temperatuur tussen de 37,5 °C en 38 °C is, gaat het over verhoging. Boven de 38 °C is er sprake van koorts. Wanneer u het idee heeft dat u last heeft van een griepje of koorts, meet dan vooral uw temperatuur!

Elektrische thermometers

Er zijn veel verschillende soorten thermometers. Bent u opzoek naar een elektrische thermometer? Dan is de keuze enorm uitgebreid.

We zetten een paar van onze thermometers voor u op een rijtje!

Camry Thermometer Elektronisch – CR 8417

De elektronische thermometer van Camry zorgt voor een snelle meting van het lichaam. De tip van deze thermometer is enorm flexibel, wat handig is wanneer u een temperatuurmeting wilt doen bij kinderen! De thermometer heeft een leesbaar groot scherm wat het resultaat van de gemeten temperatuur laat zien.

Camry Elektronische Speen Thermometer – CR 8416

Wilt u eenvoudig de temperatuur van uw kindje opmeten? Dan kan eenvoudig met de elektronische speen thermometer. De thermometer is in vorm van een speen, zodat uw kindje niet door zal hebben dat u temperatuur probeert te meten. De juiste temperatuur wordt aangegeven door het ideale led schermpje aan de voorkant.

Braun Digitale Thermometer PRT 1000

In maar 10 seconden meet de digitale thermometer van Braun uw temperatuur! Door het piepje geeft de thermometer aan wanneer de temperatuurmeting gereed is. Uw temperatuur is eenvoudig af te lezen vanaf het LCD-display.

Welke middeltjes zijn handig om in huis te hebben?

Griep is natuurlijk enorm vervelend en u wilt hier natuurlijk zo snel mogelijk van af komen. Een paar eenvoudige tips kunnen hier al een beetje mee helpen!

Grapefruit > De citrusvruchten grapefruit en citroen bevatten vitamine C en helpen bij het functioneren van uw lever en immuunsysteem.

Kippensoep > Kippensoep helpt goed bij griep en verkoudheid. Er komt namelijk stoom van de soep af, die de verstopping van neus en borst verlicht.

Waterijsjes > Drinken en op een snoepje of dropje zuigen kan verlichtend zijn voor die vervelende verkoudheid. Wat vooral fijn is, is zuigen op een waterijsje of ijsblokjes. Het verlicht uw keel enorm.

Stomen > Stomen helpt holteontsteking te voorkomen. Giet kokend water in een grote schaal, doe hier kamille, eucalyptus en tijm in, zodat het slijm los begint te raken en de keelpijn verzacht wordt. Ga hier 5 – 10 min boven hangen. Wanneer u dit 2x per dag doet, merkt u al snel dat het verlichtend zal zijn.

Neem gauw in kijkje tussen ons grote aanbod thermometers

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *