De ideale verzorging voor je huid

22 jan. 2016 16:39:57

dagcreme1_854_420_147_173

Wie wilt er nou niet een stralende en verzorgde huid met zich meebrengen? Een stralende en verzorgde huid geeft tenslotte een zelfverzekerd gevoel! Een betere verzorging begint natuurlijk bij het reinigen van je huid. Alhoewel voor je dagelijkse beautyritueel vormt het gebruik van een dagcrème echter de basis. Deze gebruik je namelijk om je huid mooi, gezond en veerkrachtig te houden. Maar hoe kun je erachter komen welke crème nou het best geschikt is voor je huid? En daarnaast wanneer begin je dan precies met het gebruiken van een dagcrème? Hoe eerder je de huid verzorgd, hoe meer profijt je van je huid zult hebben op een latere leeftijd. Het is belangrijk dat je de huid voldoende hydrateert, met welk huidtype dan ook. Met hydrateren zorg je er immers voor dat je huid voller van structuur wordt en later minder snel lijntjes zal vertonen.

 

Het gebruik van een dagcrème

Neem bij het aanbrengen van je verzorging even een moment voor je zelf. In de ochtend heb je natuurlijk niet altijd de tijd, maar het neemt maar een paar seconden in beslag. Masseer een gezichtscrème beetje bij beetje op de huid in, met opwaartse bewegingen. Zorg ervoor dat je niet teveel dagcrème gebruikt, je huid heeft namelijk ook een barrière wat deze maximaal op kan nemen. Het effect van teveel dagcrème is dat de poriën erg verstopt kunnen raken. Als richtlijn kan je aanhouden dat je een dotje crème gebruikt die je met een spatel uit de pot haalt.

Het verschil tussen dag-en nachtcrème

Het onderscheid tussen een dag-of nachtcrème wordt niet voor niets gemaakt. Het verschil zit niet alleen in de toegevoegde ingrediënten, maar ook in de samenstelling en hierdoor de werking.

Wat zijn de verschillen?

Bij een dagcrème zorgt de basis ervoor dat je huid beter vocht vasthoudt en de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals zon, kou of wind. Een dagcrème kan bestanddelen bevatten als pigmenten, lichtreflecterende deeltjes en UV-filters, die je ’s nachts gewoonweg niet nodig hebt. Ook trekt een dagcrème sneller in de huid en is een betere basis voor onder je make-up.

Een nachtcrème heeft vaak meer voedende oliën en vetten die het herstel van je huid ’s nachts ondersteunen en is over het algemeen vetter dan een dagcrème. De voedingstoffen in een nachtcrème worden ook ’s nachts beter opgenomen dan overdag, dit komt omdat je huid in alle rust kan herstellen. Het herstelwerk van je huid is ’s nachts twee keer zo krachtig als overdag. Tussen 23.00 ’s avonds en 3.00 uur ’s morgens delen de cellen zich acht keer sneller. De gifstoffen worden afgevoerd, vetten worden aangemaakt en de vochtbalans wordt weer hersteld.

Een dag-of nachtcrème online bestellen

Profiteer van de voordelige prijzen op dagcrèmes bij Voordeeldrogisterij. Dagcrèmes die geschikt zijn voor ieder soort huidtype en zorgen voor een ultieme verzorging van de huid. Laat jezelf de dag door verzorgen en verwennen door deze heerlijke dagcrèmes. Bestel ze nu voordelig op Voordeeldrogisterij.

Daarnaast ook voor voordelige nachtcrèmes kunt u terecht bij Voordeeldrogisterij. Nachtcrèmes die ‘snachts zorgen voor de ultieme herstelling van de huid, wel twee keer zo intensief als overdag. Laat je huid en vochtbalans ’s nachts optimaal herstellen met de nachtcrèmes die nu erg voordelig online te bestellen zijn op Voordeeldrogisterij.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *