De Spaarpunten Module

Spaar voor korting bij iedere bestelling bij Voordeeldrogisterij.nl

Hoe werkt het?

Bij iedere bestelling die u plaatst ontvangt u voor iedere uitgegeven euro 1 spaarpunt die u bij uw volgende bestelling direct kunt inwisselen voor korting. Iedere spaarpunt is € 0,02 waard. Zo krijgt u bijvoorbeeld bij een besteding van €50,- 50 spaarpunten ter waarde van €1 aan korting, die u bij uw volgende bestelling kunt besteden. LET OP! U dient wel een account aan te maken om punten te sparen! 

Nodig uw vrienden / kennissen uit en ontvang 20 spaarpunten per geplaatste bestelling

Door vrienden/kennissen uit te nodigen kunt u extra punten sparen voor korting. Als u een vriend uitnodigt ontvangt hij/zij een e-mail van ons om kennis te maken met de kortingen van Voordeeldrogisterij. E-mailadressen toevoegen kan onder het tabje ‘Referrals’. Vanaf elke tweede bestelling die uw uitgenodigde vriend/kennis plaatst, ontvangt u extra spaarpunten, namelijk 10% van het aantal dat hij of zij krijgt. Wanneer de bestelling geplaatst is, worden deze punten automatisch bijgeschreven op uw account!

Deel de producten op Facebook en ontvang spaarpunten!

Door artikelen of gekochte producten te delen op Facebook spaart u ook punten. Ga naar een willekeurig product, daar ziet u het Facebook of Twitter-logo staan. Na het delen worden de spaarpunten automatisch aan uw account toegevoegd. Let op! U dient wel eerst een account aan te maken en ingelogd te zijn. 

Mijn account

Door in te loggen op ‘Mijn account’ dan te gaan naar ‘Mijn spaarpunten’ krijgt u een overzicht van zowel de door u gespaarde punten als uitgegeven / verzilverde punten.

Heeft u nog vragen/opmerkingen met betrekking tot de spaarpunten module? Mail ons gerust:support@voordeeldrogisterij.nl

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *