De veiligste kluizen!

18 jun. 2021 10:32:58

Een kluis is erg handig en gebruikelijk om in huis te hebben. Het opbergen van je spullen in een kluis geeft je een veilig en beschermd gevoel. Het beschermt je tegen ongemakken als brand, diefstal en/ of nieuwsgierige blikken. Natuurlijk wil je dat belangrijke en waardevolle spullen goed opgeborgen zijn. Met een kluis is dat het geval. Bij de Voordeeldrogisterij ben je op de perfecte plek voor de beste en voordeligste kluizen!

Sleutelkluis

Laten we klein beginnen met een sleutelkluis. Een sleutelkluis is een kleine kluis waar je jouw sleutel in kunt bewaren. Je bevestigt de sleutelkluis op de gevel van je woning, zodat je de sleutel er altijd uit kunt nemen als je buiten staat. Deze kluizen worden vooral gebruikt in de thuiszorg. Wij hebben hier een paar top opties voor, de Stahlex – Sleutelkluis Met Cijferslot is er een van. Het kluisje is gemaakt van robuust staal en is weerbestendig. Het bevestigingsmateriaal wordt erbij geleverd. Je kunt ook kiezen voor de Stahlex Stalen Sleutelkluis Met Cijferslot – Geschikt Voor Wandmontage. Hij is makkelijk aan de muur te bevestigen door het meegeleverde montagemateriaal. Deze kluis is voorzien van een 3-cijferige code en hij is weerbestendig waardoor hij ook geschikt is voor buiten.

Elektronische kluis

Een elektronische kluis is een bepaald type kluis met een elektronisch slot. Als je kijkt naar de Stahlex Elektronische Kluis is dit een top keus want, de kluis wordt veilig afgesloten met een dubbel grendelslot, op deze manier zijn al jouw waardevolle spullen veilig en beschermd tegen inbrekers. De kluis is ook te bevestigen aan de muur of vloer voor extra beveiliging. De kluis kan overal in het huis onopvallend verstopt worden dankzij zijn compacte ontwerp. Je kunt jouw eigen code programmeren tussen de 3 en 8 cijfers. Code vergeten? Maakt niet uit. Er worden 2 noodsleutels meegeleverd zodat je altijd toegang hebt tot de inhoud van de kluis en de code opnieuw in kunt stellen. Wil je een iets grotere optie?Dan kan je kijken naar de Premium Kluis Met Elektrisch Slot Donkergrijs. Deze kluis is gemaakt van massief staal voor stevige,langdurige bescherming. De kluis is uitgerust met een 2-bouten vergrendelingsmechanisme en een keypad code-openingssysteem.

Digitale kluis 

 Een fijne kluis hier is de Digitale Kluis – Elektrisch Cijferslot Zwart. Deze  Tresor mini-kluis heeft een elektronisch cijferslot en een solide, stalen deur.   Je opent de kluis met een code die je zelf kunt instellen. Voorgeboorde gaten  voor montage aan de muur of vloer (inclusief bevestigingsmateriaal) 2x vergrendelingsbout met 20 mm doorsnede.

Voordeeldrogisterij heeft meer keuzes, als je wat kleinere kluizen zoekt, voor iets minder belangrijke spullen. Bijvoorbeeld een medicijnkastje, een kistje om je sleutels in te bewaren of een geldkistje.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *