De Voordeelshop voordeeldrogisterij.nl

2 apr. 2019 09:53:55

Voordeeldrogisterij.nl is een voordeelshop waar u veel verschillende soorten producten kunt vinden. Er worden bijvoorbeeld veel verzorgingsproducten, cosmeticaproducten en andere drogisterij producten verkocht in de voordeelshop. Buiten deze producten worden ook super veel branche vreemde producten aangeboden, voor een super lage prijs.

Waarom zijn wij een voordeelshop?

Voordeeldrogisterij.nl is een voordeelshop omdat alle producten er super voordelige aangeboden worden. Met kortingen die wel over de 50% gaan zijn wij vaak een van de goedkoopste webshops wanneer u opzoek gaat naar een product. In onze voordeelshop heeft elk product wel een goede actie of aanbieding. Vaak wordt er ook gedaan aan de actie 3 halen en minder betalen.

Mis geen actie!

U kunt zich inschrijven met uw email adres zodat u een paar keer per week een mailtje krijgt met nieuwe geweldige acties van onze voordeelshop, zo hoeft u dus niks te missen. Wij bieden u altijd leuke producten aan die iedereen welk kan gebruiken. Ook is er een folder die u kunt bekijken van de voordeelshop, hierin staan ook super veel aantrekkelijke acties van verschillende alledaagse producten.

Meld u aan voor de nieuwsbrief op de home pagina!

Spaarsysteem van de voordeelshop

Bij voordeeldrogisterij.nl is er ook een spaarsysteem, dit houd in dat u punten kunt verdienen wanneer u producten in de webshop koopt. U krijgt per euro een punt, en een punt is € 0,02. U kunt deze punten inwisselen bij het bestellen in onze voordeelshop. Dankzij deze punten kunt u dus nog meer kortingen krijgen bovenop de goedkoopste prijzen. Maak een account aan op onze voordeelshop en begin met sparen voor super veel kortingen!

Maak hier uw account aan!

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *