Dimbaar, solar en buiten LED verlichtingen

20 okt. 2017 10:27:53

LED lampen zijn zeer populaire verlichtingen voor in- en om het huis. Je hebt veel verschillende soorten LED verlichting, zoals: dimbare LED verlichting, LED verlichting strips, LED lampen voor buiten, gekleurde LED lampen, Solar LED lampen en noem het allemaal maar op. Een groot voordeel van deze LED lampen is dat ze zeer duurzaam zijn, dus geldbesparend. Bij Voordeeldrogisterij.nl hebben ze een breed assortiment LED verlichtingen.

Er wordt vaak gevraagd of LED lampen ook dimbaar zijn. Het antwoord daarop is zowel ja als nee, er zijn namelijk LED lampen die dimbaar zijn, maar niet alle LED verlichting is dimbaar.

Als je een dimbare LED lamp wilt kopen, moet je goed kijken of er op de verpakking of in de beschrijving ‘’dimbaar’’ of ‘’dimmable’’ staat. Zo niet, dan is de lamp niet dimbaar. Om een LED lamp te kunnen dimmen is het van belang dat je een goede LED dimmer hebt.

De meeste LED lampen, strips, spots etc zijn gemaakt voor het gebruik op 12V. Deze verlichting is goed dimbaar, maar dat hangt af van de elektronica in de LED lamp. In de meeste gevallen werkt het echter prima.

Dimbare LED verlichting bespaard je ook geld. Doordat je minder stroom verbruikt door de LED lamp te dimmen, bespaar je uiteraard ook geld. Als je niet dimt, verbruik je meer stroom en geeft de LED lamp meer licht, kost het meer geld. Met een dimbare LED lamp kun je tot wel 85% besparen. Dat is veel meer dan met een gloeilamp of een halogeenlamp. LED lampen zijn zeer energiezuinig, en hebben daarom ook een zeer lange levensduur.  

De Philips Ledino LED Spotlamp - 564324816 is een mooi, modern en dimbare spotlamp voor aan het plafond.

 

Wat kun je nou eigenlijk allemaal met LED strips doen? Nou, eigenlijk best veel dus! Met LED strips kun je veel donkere plekjes in je huis verlichten. Bijvoorbeeld: in je keuken, voor de trap, in je boekenkast of in de woon- of slaapkamer. LED strips zijn leuke verlichtingen die sfeer aanbrengen bij jou in huis.

Wat zijn LED strips nou precies? Nou, een LED strip is dun, plat en flexibel. Op de voorkant van de strip is om de paar cenitmeter een LED gemonteerd en op de achterkant een plakstrip zodat je de LED strip gemakkelijk kan monteren op de gewenste plek.

Doordat de strip zo dun en plat is, kun je de strip zeer gemakkelijk wegwerken. Zo maak je in een handomdraai je huis en stuk sfeervoller! Een LED strip hebben in je huis is mooi en uniek, je kunt er echt van alles mee doen, je kunt ze overal voor gebruiken en het resultaat ziet er aanzienlijk mooi en sfeervol uit.

Hieronder hebben wij een aantal voorbeelden van wat je allemaal kunt doen met deze gave LED strips.

 

 

 

 

 

 

Alle Philips LED lampen zijn echte eye-catchers! Ze zijn ontworpen om gezien te worden. Laat je betoveren door de architectonisch designs van Philips. De LED lampen van Philips stralen warmte en luxe uit en geven krachtig en warm wit LED-licht. De verlichting zorgt voor een fijne sfeer in de tuin.

Wij hebben een aantal Philips LED lampen in ons assortiment die jouw tuin helemaal af maken. Zo hebben wij prachtige wandlampen en (kleine) lantaarnpalen die prachtig zouden staan in jouw tuin.

Hieronder zie je onze prachtige Philips LED lampen.

 

 

 

 

 

 

LED verlichting voor in de tuin is erg populair, het wordt steeds vaker gebruikt. Dat snappen wij wel, want het fleurt je hele tuin op, precies waar jij het nodig hebt! Of je nou je tuin aan het verbouwen bent of dat je toe bent aan nieuwe verlichting, wij hebben in ons assortiment genoeg buiten LED verlichtingen.

Een groot voordeel van al deze LED lampen is dat ze heel lang mee gaan en minder energie verbruiken, dus je kunt maximaal op je energierekening besparen! Ook zijn de lampen goed bestand tegen het weer, dus van een harde windstoot of regenbui gaan de lampen niet stuk. Met de warm witte kleur zorgen de LED verlichtingen er voor dat er in je tuin een fijne sfeer ontstaat.

LED verlichting in de tuin is een echte trend, dus wees er snel bij en bestel bij ons die mooie LED lampen voor in de tuin.

 

 

 

 

Gekleurde LED lampen worden veel gebruikt als feestverlichting of sfeerverlichting. Je kunt de gekleurde LED verlichtingen gebruiken voor een gaaf feestje in huis of in de tuin of om de sfeer in je huis nog aangenamer te maken.

Zonder dat we het eigenlijk echt door hebben, hebben kleur en licht vaak een grote invloed op onze stemming. Daarom is er gekleurde LED verlichting, om je stemming te verbeteren. Gekleurde LED verlichting kan veel verschillende kleuren hebben die een (positieve) invloed hebben op je stemming.

In ons assortiment hebben wij een aantal gekleurde LED feestverlichtingen en sfeerverlichtingen. Neem gerust een kijkje op onze website Voordeeldrogisterij.nl voor de artikelen.

 

 

 

 

 

 

Voor je het weet is het weer zover: kerst! Maar wat is kerst als je huis niet mooi versierd is met mooie kerstverlichting? Dan is het toch geen echte kerst!

Met de LED kerstverlichting die Voordeeldrogisterij.nl verkoopt maak jij je kerst helemaal compleet. Je kunt zoveel leuke dingen doen met de LED kerstverlichtingen. Je kunt de binnenkant van je huis prachtig verlichten, of de buitenkant van je huis of de boom bij jou in de tuin. Noem maar op, je kunt er van alles mee doen!

Met deze kerstverlichtingen wordt je huis een echte eyecatcher en het mooiste van de buurt!

 

 

 

Een buitenlamp met bewegingssensor is ideaal voor als je ’s avonds laat thuis komt. Wanneer het donker is schijnt de lamp zodra er beweging in de tuin wordt gedetecteerd. Ideaal om zo je weg door de tuin te vinden. Buitenlampen met een sensor hebben een groot voordeel, je hoeft de lamp niet zelf handmatig aan of uit te doen. Dat doet de lamp zelf. Een ander voordeel is dat de buitenlamp met sensor je beschermt tegen inbraken, het helpt je woning te beveiligen.

 

Een buitenlamp op zonne-energie heeft meerdere voordelen: het energievriendelijk en duurzaam, dus  geldbesparend en het is milieuvriendelijk.

Zonne-energie is een zeer duurzame manier om milieuvriendelijk te leven. Door zonne-energie te gebruiken bespaar je veel geld en je werkt ook mee aan de vermindering van CO2-uitstoot.

Veel mensen denken dat een lamp op zonne-energie alleen werkt als er die dag veel zon schijnt, maar niks is minder waar. De solar tuinlampen werken op gewoon daglicht, dus je hebt helemaal niet veel zon licht nodig. Het belangrijkste onderdeel van de verlichting op zonne-energie is de lichtcollector. In de lichtcollector wordt het licht opgevangen en omgezet in energie die weer opgeslagen wordt in de batterij van de buitenverlichting.

Misschien is dit wel het grootste voordeel: solar buitenverlichting heeft geen extra voeding nodig, dus geen gedoe meer met die elektriciteitskabels, die hoef je niet meer aan te leggen. 

 

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *