Een fris en schoon huis met allesreiniger

27 jan. 2021 09:57:26

Schoonmaken met allerlei verschillende schoonmaak spullen en allerlei verschillende sopjes is niet altijd heel erg handig. Waarom zou je zoveel verschillende schoonmaakspullen werken als je het ook met alleen allesreiniger kan doen.

Ajax Allesreiniger Fris lost vuil zeer snel op en maakt alle afwasbare oppervlakken streep loos schoon zonder naspoelen. Wat ook fijn aan de Ajax Allesreiniger Fris is is dat je hem overal kan gebruiken bij elke oppervlakte zoals: De keuken, De badkamer en de woonkamer. De allesreiniger maakt snel schoon met minder inspanning. De snel werkzame formule werkt zodra zij met vuil in aanraking komen. De frisse geur zorgt ervoor dat uw huis langdurig schoon ruikt. Hoe fijn is het dat je niet meer zoveel verschillende sopjes hoeft te maken. Je maakt gewoon 1 sopje met allesreiniger en dan kan je voordvaardig aan de slag.

Ajax Allesreiniger Limoen is een ecologisch en effectief reinigingsmiddel, geschikt voor bijna alle oppervlakken. Maak de vloer, maar ook het aanrecht of de kastjes streep loos schoon met dit prettige middel. Na het schoonmaken blijft een heerlijk frisse geur van limoen achter. Deze grote fles bevat 1 liter. Wat ook fijn is is dat de Ajax Allesreiniger Limoen geschikt is voor alle oppervlaktes. Je kan de vloer schoonmaken en de aanrecht schoonmaken. Kortom het is een super goed product.

Ajax Bloemenfestival Allesreiniger 2l geef je maximale plezier. Ervaar de onweerstaanbare frisheid in je huis met Ajax Bloemenfestival Allesreiniger. Door lucht geactiveerde frisheid verspreidt Ajax bloemenfestival Allesreiniger continu voor meer dan 24 uur. Met de Ajax Bloemenfestival Allesreiniger reinig je zo grondig om zo je oppervlaktes te laten stralen. Een onweerstaanbare frisheid in je huis tot zelfs de volgende dag.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *