Een goedkope, kleine en goede blender met Trebs

15 dec. 2017 12:51:00

Een goedkope, kleine en goede blender met Trebs

Als je gek bent op verse sappen, smoothies of soepen dan is een blender onmisbaar om te hebben! Met een blender mix je groenten of fruit en crush je ijs, om zo jouw favoriete sapje te maken. Benieuwd s naar goedkope en goede blender? Bekijk een aantal topblender hieronder!

Trebs Blender en Drinkbeker Smoothie to-go 2-in-1 – Goedkope en kleine blender

Trebs Drinkbeker en Blender Smoothie in 1 is perfect voor de bereiding van smoothies, shakes of sportdranken en is makkelijk in de bijgeleverde drinkbeker mee te nemen naar het werk, school of sportfaciliteit. Maak middels het bijgeleverde receptenboek de meest lekkere smoothies, milkshakes of sportdranken. Doordat de  blender over een krachtige motor beschikt met een vermogen van 300 Watt is de drinkbeker en blender in 1 uitermate geschikt voor het crushen van ijs. De Trebs Smoothie to Go blender is eenvoudig te reinigen.

Goede en grote blender van 500 Watt met tabkraan

Deze Trebs blender met tapkraan bereidt heerlijke smoothies, milkshakes en soepen. Plus een vulcapaciteit van 1,7 liter glazen schenkkan van hoge kwaliteit en voorzien van een roestvrijstalen buitenkant. Het is zeer eenvoudig om ingrediënten toe te voegen door de deksel met vulopening te openen. De blender is multifuctioneel en is in staat om te pulseren, mixen en het crushen van ijs. De mixer is extra stabiel dankzij de anti-slip poten. Ook het reinigen is zo gebeurd dankzij de verwijderbare mes bladen.

Meer goedkope, goede blenders voor een zéér lage prijs?

Om het nieuwe jaar gezond in te gaan heeft Trebs  nog veel meer goedkope en goede blenders. Bekijk gerust het hele assortiment van Trebs op Voordeeldrogisterij

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *