Een goedkope, maar beste handcrème? Verzorg je handen met Vaseline!

22 jan. 2016 16:15:51

Hand, handen, verzorging, creme, vaseline, crème, huidverzorging, goedkoop, goedkoopste, voordeligst, duur, perfect, droge, perfectie

Veel mensen ontkomen er niet aan: namelijk droge/ruwe handen. Maar hoe behandel je droge handen en welke handcrème leent zich daarvoor goed uit? Het is vooral de winter waarin onze handen de meeste zorg en aandacht nodig hebben. Vaseline Intensive Rescue biedt hierin op voordelige wijze uitkomst in. Nieuwsgierig naar de eigenschappen van een handcrème dat nota bene door de telegraaf (en vele andere bloggers) wordt uitgeroepen tot een top 10 handcrème? Lees dan gerust verder!

Een natuurlijke handcrème tegen droge handen

Vaseline is een perfect middel om te gebruiken bij het bestrijden van droge handen. Het is absoluut niet duur en bijna overal verkrijgbaar. Om een droge huid te bestrijden is een natuurlijke handcrème zeer gewenst. De meeste vormen van droge handen ontstaan in de winter, doordat de huid dan in aanraking komt met zeer koude/vochtige omstandigheden. Vaseline heeft een volledige lichaamslijn ontwikkeld speciaal voor de droge huid. De ingrediënten van deze producten trekken diep in de huid en zorgen voor een langdurige hydratatie, om een zeer droge huid directe verlichting te geven van droogheid. De Vaseline Intensive Rescue is een zeer nieuw product die uiterst goed is voor de droge huid. Deze Vaseline belooft de huid binnen 5 dagen te herstellen en houdt dit zo’n 3 weken aan. Alle Vaseline producten inclusief de Vaseline Intensive Rescue zijn hypo-allergeen en on-geparfumeerd, zodat je zelfs de meest droge huid kunt verwennen.

De Vaseline Intensive Rescue

Vaseline Intensive Rescue is een erg verzachtende handcrème dat zorgt voor dat de huid intensieve hydraterende elementen absorbeert. De crème trekt binnen een paar seconden in en zorgt ervoor dat de huid zichzelf goed kan herstellen. Binnen enkele seconden herstellen is wat overdreven, maar je huid voelt wel erg fijn aan na gebruik. Al helmaal als je in een winterse omgeving, met gebarsten vingertoppen en gesprongen nagelriemen zit. Dan is alle hulp natuurlijk meer dan welkom.

Goedkoop Vaseline inslaan

Tijd om de handverzorgende eigenschappen van de Handcrème een kans te geven? Vanaf €1,89 is de Vaseline Intensive Rescue handcrème online te verkrijgen op Voordeeldrogisterij. Voor meer Vaseline Intensive Rescue producten bent u hierbij tevens aan het goede adres.

Meer tips voor verzorgde handen

De huid van de handen zijn erg gevoelig, doordat de huid zeer dun is. Het is daarom van essentieel belang dat je de huid goed onderhoudt en beschermd tegen extreme prikkels.

1. Na het warm douchen of badderen is het erg belangrijk om vervolgens je handen goed in te smeren met handcrème. Aangezien warm water de huid erg droog maakt en hierdoor beschadigd kan worden.
2. Elke nacht, voor het slapen gaan is het belangrijk om crème goed op je handen te smeren gedurende enkele minuten.
3. Probeer handoefeningen te doen dit kan helpen om hen flexibel te maken en de bloedsomloop beter te maken.
4. Draag handschoenen zo kun je droge handen voorkomen in de winter door daarnaast ook als het nog niet zo heel koud is al met handschoenen naar buiten te gaan.
5. In de winterperiode is de luchtvochtigheid binnenshuis meestal lager. Dit komt doordat de centrale verwarming aan gaat en ramen gaan hierdoor minder snel open. Hoe droger de lucht in huis, hoe meer vocht de huid afstaat. Dat maakt de kans op een erg droge huid nog groter.
6. Smeer elke dag een aantal keren handcrème op je handen om ze goed vet te houden.
7. Als je op den duur nog steeds last hebt van droge handen. Scrub je handen met een fijne scrub crème. Zo verwijder je dode huidcellen en losse velletjes. Mensen met een erg gevoelige huid kunnen dit beter niet gaan doen.
8. Een handmasker is namelijk ook goed je smeert je handen goed dik in met een speciale masker of met een super vette crème voor je handen.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *