Een huisdier gekocht tegen de eenzaamheid? Wat nu?

16 sep. 2020 13:39:03

Een huisdier gekocht tegen de eenzaamheid? Wat nu?

We mogen niet bij onze ouders langs, vrienden spreken we alleen via de telefoon. Alles gaat nu op 1,5 meter afstand. Dan kan het best eenzaam worden. U zult niet één van de enige zijn die er een dierenvriend bij heeft genomen.

Het ruime aanbod van Voordeeldrogisterij.nl heeft de perfecte producten tegen een voordelige prijs voor uw dierenvriend. Hier een rijtje met de beste producten voor uw huisdier. Wilt u zelf rustig kijken? Neem gerust een kijkje tussen het dierverzorging assortiment.

Balwerper – Hondenspeelgoed 65 cm

De herfst komt er weer aan en dan beginnen de blaadjes te veranderen in een mooi herfst palet van rood, geel en oranje. Een mooie boswandeling met de hond kunt u niet missen. Honden moeten minimaal 4 keer per dag uitgelaten worden, waaronder één keer lang. Vooral voor een druk hondenras moet zijn energie kwijt kunnen. Daarvoor is de Ballenwerper een goed product voor uw hond. Met de Voordelige prijs is dit een fantastisch product. Het is simpel, maar uw hond heeft er veel plezier van.

Dierenborstel 2 in 1

De Verzorging van uw dier is zeer belangrijk. Daarbij hoort ook het borstelen van uw huisdier. Om klitten te voorkomen borstelt u uw huisdier ongeveer 1 keer per week. Ook geeft het uw huisdier een zachte en glanzende vacht. Is uw huisdier in de rui, dan helpt het ook losse haren te verwijderen. Met de ‘Dierenborstel 2 in 1’ voor uw kat of hond verzorgt u voordelig de vacht van uw dierenvriend. De ideale borstel heeft 2 zijden. 1 van nylon en één van staal. dit zorgt voor de optimale borstel beurt. Alleen bij Voordeeldrogisterij.nl super voordelig.

Premium Hondenriem Met LED – 5 Meter

Nu het weer steeds eerder donker wordt is deze hondenriem van Voordeeldrogisterij.nl de beste keuzen. De riem met ingebouwd LED licht is de meest voordeligste en veiligste keuze. U hoeft nu niet met slecht licht te hopen dat u niet op iets stapt of van het pad af loopt. Met een lengte van 5 meter kan uw hond lekker vooruit lopen en toch op verkenning gaan. De hondenriem is inclusief batterijen en 15 poepzakjes.

Pet’s Collection Hondenwasser / Huisdier Wasser – Wasring

Na een wandeling in het bos met modder of andere viezigheid, is een wasbeurt niet teveel gevraagd. Maar om met een tuinslang alle kanten van uw hond te proberen te wassen terwijl hij de tuinslang heel interessant vindt kan nog wel een dingetje zijn. Voordeeldrogisterij.nl heeft de perfecte oplossing! De wasring Pet’s Collection wast uw hond in een paar seconden van top tot teen. Door de hond door de ring te laten lopen wast de ring hem van alle kanten. Alleen nog even afdrogen en u bent klaar. Door de praktische shampoo container mengt de shampoo meteen met het water.

Premium Vogelstation – Plastic

Bent u meer van de vogels? Dan is het vogelstation de perfecte keuze voor u. Nu de winter steeds dichterbij komt heeft Voordeeldorgisterij.nl de perfecte oplossing voor de huismussen. Deze voersilo voor vogels is ideaal voor gebruik in de tuin, terras of balkon. Met dit voederstation doe je buitenvogels een groot plezier, zowel in de zomer als in de winter.

Zie alle leuke dierenspeeltjes op Voordeeldrogisterij.nl voor nog veel meer!

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *