Een lekker filmavondje op de bank, hoe maak je die zo gezellig en leuk mogelijk?

10 nov. 2020 15:06:39

Een lekker filmavondje op de bank, hoe maak je die zo gezellig en leuk mogelijk?

In deze barre tijden zijn de opties zeker beperkt om leuke activiteiten te ondernemen. Zoveel mogelijk binnen blijven is natuurlijk niet altijd een pretje. En dan is het nog een hele kunst om jezelf te blijven vermaken. Het wordt ook steeds kouder dus even lekker gaan picknicken is ook geen optie meer. Dus wat kan je nou gaan doen in de komende wintermaanden? Organiseer een gezellig filmavondje op de bank! En niet zomaar een film avondje, nee een film avondje met zelfgemaakte popcorn.

Popcorn kun je natuurlijk gewoon in de winkel kopen, maar hoe leuk is het om een keertje zelf aan de slag te gaan! Laat je keuken even vullen met de heerlijke geur van zelfgemaakte warme popcorn. Wij bieden hier een breed assortiment aan met allerlei apparaten of tools die jou helpen om die overheerlijke popcorn op tafel te krijgen.

Om popcorn te maken heb je enkel maar een paar ingrediënten nodig, namelijk maïs en iets om je popcorn meer smaak te geven. Dit kan bijvoorbeeld zout zijn, of als je voor de zoete variant wilt gaan wat suiker of boter. Je kan het jezelf zo makkelijk of uitdagend mogelijk maken.

Een welbekende manier om popcorn te maken is het gebruiken van de magnetron, hier bij de voordeeldrogisterij.nl verkopen wij een tool om dat nog eenvoudiger te maken. Namelijk Inklapbare Siliconen Popcorn Poppers. Vul de popcorn poppers met maïs, vouw het doosje vervolgens dicht en zet het in de magnetron. Eenmaal klaar kan de popcorn popper ook gebruikt worden om de popcorn te serveren. De popcorn poppers kunnen opgevouwen worden, zodat ze weinig ruimte in je keuken kast of lade innemen.

Daarnaast verkopen wij ook de popcornloop home set, hiermee maak je zelf makkelijk en snel, lekkere popcorn! Door de katoenen hoes heb je geen last van oliespetters, popcorn dat uit de pan vliegt of het ontsnappen van te veel vocht, waardoor de popcorn heerlijk krokant wordt. Voor het bereiden doe je wat olie en maïs in de pan en wacht je tot het gaat poppen. Daarna begin je te roeren met de Popcornloop. Door te roeren met de popcornloop wordt de popcorn bedekt met een gelijkmatig laagje suiker of zout. Roer tot alle popcorn is gepopt, en opeten maar! inhoud van dit pakket bevat:

  • 1x Popcornloop+hoes
  • 1x Popcorn Mais 500gr
  • 1x Extra Popcornloop hoes

Voor een wat uitgebreide optie kun je ook er voor kiezen om een volledige popcornmachine aan te schaffen. Deze machine is niet alleen praktisch maar ziet er ook nog is leuk uit. Dankzij de technologie die is toegepast bij deze popcorn maker, is er geen olie of vet nodig om de popcorn te bereiden, dit gebeurd allemaal met hete lucht. Een portie popcorn maken duurt slechts 2,5 minuten! Als je van plan bent om vaker popcorn te maken is het aanschaffen van een popcornmachine helemaal geen slecht idee.

Genoeg opties om jouw filmavondje up te graden met overheerlijke zelfgemaakte popcorn! zo kom jij deze winter periode wel door. Het enige wat je nog moet regelen is een goede film en fijn gezelschap!

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *