Een schone tuin met de Hofftech bladruimer

25 okt. 2017 10:56:27

Blaast uw bladruimer zachter dan nodig is voor uw tuin? Of zou de klus sneller geklaard worden met een hark of bezem? Vergeet deze middelen en maak kennis met de kracht van echte luchtverplaatsing! Deze bladruimer van Hofftech blaast, zuigt en vermaalt bladeren zonder enige moeite.

Uw tuin schoon houden van bladeren en takjes bladvrij maken kan vervelend werk zijn. Met deze benzine bladblazer word uw tuin opruimen zelfs leuk! Doordat de blazer weinig gewicht inneemt is het  comfortabel om te dragen en gemakkelijk met een hand te bedienen. Om u te helpen met het vergemakkelijken van de zware herfstklus bieden wij deze 3 in 1 benzine Bladblazer van Benson aan! Zonder enige inspanning, blaast u met zijn enorme kracht alle bladeren weg. Ook hoog gras, struiken en lastige hoekjes komen er niet onderuit. Binnen enkele minuten heeft u weer een prachtig gazon. Maak het uzelf makkelijk door dit fantastische artikel te bestellen en u bespaart hiermee ook nog eens super veel van uw kostbare tijd! 

Binnen enkele minuten alles weggeblazen 

Zonder enige moeite, blaast u met de Hofftech Bladblazer, Zuiger & Vermaler een kracht van maar liefst 250 km per uur alle bladeren weg. Ook uit hoog gras, struiken en lastige hoekjes. Binnen enkele minuten heeft u weer een prachtig gazon. Maak het uzelf makkelijk door dit fantastische artikel te bestellen en u bespaart hiermee ook nog eens super veel van uw kostbare tijd! En dankzij de 2 wieltjes aan de voorzijde van de zuigmond is de bladruimer gemakkelijk te verplaatsen. Dit apparaat heeft 3 functies. U kunt er bladeren mee wegblazen, opzuigen en vermalen.En met een kracht van maar liefst 0.7KW zal geen enkel blad meer in de weg liggen na aanschaf van dit fantastische product.

Hofftech bladruimer online bestellen

Dus vergeet uw bladhark en bespaar uzelf veel tijd en moeite door deze professionele bladblazer vandaag nog aan te schaffen. De voorraad van deze professionele backpack bladblazer is beperkt. Dus wees er snel bij!

De Hofftech bladruimer, bestel hem nu!

 

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *