Even niet naar de kapper?

16 dec. 2020 15:00:00

Even niet naar de kapper?

Neem het heft in eigen handen! Er komt een gekke periode aan en dat brengt een hoop ongemakken met zich mee. 1 van die ongemakken is het sluiten van de kapsalons. Dit vindt de 1 erger dan de ander, maar als je net een afspraak had gepland deze maand om je haar te laten bij te kleuren of net even de dode puntjes af te knippen is dat natuurlijk niet ideaal. Gelukkig zijn er genoeg materialen en producten om deze kapper loze maand door te komen. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om je eigen haar te gaan verven. Dit is al heel lang een populair begrip maar lang nog niet iedereen durft het aan. Voor elke haarkleur bestaat er een soort verf, daarnaast kun je ook zelf kiezen of je je haar permanent wilt verven of een uitwasbaar kleurtje. In deze blog lees je alles over zelf kapper spelen en krijg je meer informatie over de producten die wij hier bij de voordeeldrogisterij.nl verkopen die je daarbij zullen helpen.

Knippen

Belangrijk bij het knippen van je eigen haar is dat je goed voorbereid bent. Dat begint bij het verzamelen van de spullen die je nodig hebt. Wat bijvoorbeeld handig is is een spiegel, zo kun je goed zien wat je aan het doen bent. Wat nog beter zal werken zijn twee spiegels, zo kun je via beide spiegels ook de boven- en achterkant van je haar bekijken. Bekijk hier ons voordelige assortiment aan spiegels! Het internet staat vol met instructie video’s en uitleg over hoe je dit het best kunt aanpakken.

Zonder een schaar kun je je haar natuurlijk niet knippen, hier is het wel belangrijk dat je eens schaar kiest die speciaal voor haar bestemd is. Zo beschadig je je haar niet met een bijvoorbeeld een te botte schaar. Vaak zijn dit dezelfde scharen die je ook gebruikt om je baard bij te houden. De schaar die wij bij de voordeeldrogisterij.nl verkopen is de Groomarang Edward Hair baardschaar. Deze is dus niet alleen geschikt voor je baard maar is ook uitermate geschikt om je haar mee te knippen.

Voor de heren is het ook nog een mogelijkheid om zelf de tondeuse er doorheen te halen. Uiteindelijk is het heel gemakkelijk om je kapsel hiermee vorm te geven. Creëer eenvoudig en snel de stijl die jij op dat moment wilt. De professionele tondeuses die wij aanbieden geven flexibiliteit en optimale prestaties. Zo knip je zelf het kapsel dat bij je past. Gelijkmatig, soepel, en met precisie!

Verven

Bij de voordeeldrogisterij.nl bieden wij een enorm breed aanbod aan met wel meer dan 200 verschillende haar verven van allerlei verschillende merken! De keuze is reuze. Een populair en wel bekend merk wat wij leveren is Schwarzkopf. De rijke formule van de haarverf van Schwarzkopf bedekt het haar gelijkmatig van de wortel tot de haarpunt. De permanente verf die ze produceren is houdbaar tot 24 haarwassingen en heeft 100% grijsdekking. Je kan ook kiezen voor een semi permanente haarverf. De benodigdheden voor het verven zitten bij de verpakking in, zoals de plastic handschoenen die zorgen dat je handen niet vies worden.

Een ander merk wat onder andere gespecialiseerd is in haarverf is Syoss. Syoss kwam met haarverf op de markt dat een professionele salon flex technologie bevat. Het beschermt het haar tegen beschadiging en zorgt voor 5x sterker haar. Ook de haarverf van Syoss geeft 100% grijsdekking en heeft maximale kleurintensiteit. De micro-kleurpigmenten dringen tot wel 10 haar lagen door waardoor de kleur net zo professioneel is als wanneer je het in de haarsalon laat doen.

Ben je benieuwd naar ons aanbod? Neem dan een kijkje op Voordeeldrogisterij en laat je verrassen door onze voordelige aanbiedingen. 

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *