Geef je haar de mooiste volume

1 feb. 2021 13:59:43

Geef je haar de mooiste volume

Ben je altijd lang bezig om je haar eindelijk droog te krijgen? Dat hoeft niet meer met de 3 in 1 föhnborstel. De borstel laat je haar stralen en droogt super snel. Doordat er 2 verschillende opzet borstels bij zitten kan je verschillende kapsels maken. Je kan je haar strak en glad stijlen of als je liever voor slag wilt gaan kan dat ook.

Je kan veel tijd besparen met deze borstel. Als je je haar aan het föhnen bent ben je ook gelijk aan het stijlen of als je er slag in wilt kan je dat ook gelijk doen. Door de keramische coating die op de borstel zit wordt je haar tegen de hitte beschermd. Daardoor kan je de borstel elke dag gebruiken zonder dat je haar beschadigd wordt.

Je kan alles zelf bepalen met de borstel je kan kiezen hoe koud of warm je hem wilt. De borstel heeft daar drie standen voor. Ook kan je kiezen hoe hard de borstel blaast. Daardoor kan je super snel klaar zijn. Het eindresultaat is dat je de mooiste kapsel kan maken die zelf maar wilt. Zonder je haar te beschadigen of er super lang mee bezig te zijn. Dus bent u nog opzoek naar een goede föhn of stijltang? Dan is dit het beste product wat u zoekt.

Adler Elektrische Föhn en Borstel – AD2023

Deze föhn borstel is een moderne borstel. Je kan je haar er mee drogen. Naast het drogen ben je je haar ook gelijk aan het stijlen. Een föhn en borstel in 1 is een snelle oplossing zo hoef je ze niet apart te gaan doen en bespaar je veel tijd.

De borstel is makkelijk te gebruiken. Door het roterende elektrische snoer draait het apparaat makkelijk mee met jouw bewegingen waardoor het gebruik veel makkelijker wordt. De borstel heeft een goud met zwarte kleur waardoor het er zeer luxe uitziet. Het heeft ook een handige vorm waardoor je hem goed kan vast houden en er makkelijk mee kan bewegen. Je kan zelf kiezen hoe koud of hoe warm je de borstel wilt hebben. Er zitten daar 3 verzorgings- en blaasvermogensniveaus voor op zodat je dat zelf kan bepalen. Door de ionisatiefunctie wordt er gezorgd dat je haar zijdezacht en glanzend wordt. Ook wordt er gezorgd dat het droogproces sneller gaat.

Deze borstel is voor kort en lang haar om te drogen en om te stijlen. Daardoor kan iedere vrouw deze borstel met plezier gebruiken.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *