Gezellig warm met Warmies MAgnetron Knuffels

26 sep. 2017 16:44:35

De winter is in aanzicht en het wordt weer koud. Gelukkig heeft Warmies een nieuwe lijn van magnetronknuffels om jou warm te houden tijdens de koude winterdagen.

Warmies zijn magnetronknuffels en kussens die gemaakt zijn van ultrazachte stof en ze zien er ook ultra schattig uit! De knuffels en kussens hebben een heerlijke lavendel- of kruidengeur wat je een rustgevend gevoel geeft. De Warmies zijn gemakkelijk op te warmen in de magnetron of oven.

Je hoeft de knuffel slechts 90 seconden in de magnetron te stoppen, om vervolgens tot wel anderhalf uur te kunnen genieten van de heerlijke warmte.

De knuffels hebben elk een lief of stoer uiterlijk. De knuffels helpen het hele gezin door de koude dagen heen, maar helpen ook bij koortshoofdjes of wondjes. De knuffels kunnen namelijk ook in de diepvries voor een zachte en fijne kou.

Voor de kleintjes

Voor de allerkleinsten hebben we bijvoorbeeld het meest geliefde schaapje Lavendi, het kleine zusje Minischaapje of de slapende beertjes Sleepy Bear blauw, roze, bruin of grijs. Dit zijn samen met Teddy en Premium beer, allerliefste knuffels uit de lijn.

Voor de iets oudere kinderen zijn er de Beddy Bears in veel verschillende vormen. Zo is er de ezel, het bijtje, het hondje met de klapperoren of het biggetje. Ook de jungledieren als de leeuw, het aapje of de olifant zijn van de partij.

Net een beetje anders

Dan is er nog de speciale poppenlijn. Hier vindt popje Olivia haar plekje, maar ook de stoere knuffels als Kat, Beer en Hond horen erbij.

De ultraknuffelbare Hooty Friends zorgen voor plezier voor jong en oud. Het biggetje en de beer zijn schattig en stoer, en het rode uiltje en blauwe uiltje zien er super leuk en schattig uit met hun grote ogen. Ook de Yoohoo knuffels als Chewoo, Yoohoo of Roodee hebben onweerstaanbare mooie ogen.

Voor volwassenen en medische werking

We hebben als laatst ook nog producten die voor volwassenen heerlijk zijn. De kussens, nekwarmers en gordels bieden verlichting bij (spier)pijn en zijn lekker warm. Ook deze producten hebben een leuke uiterlijk, zijn ultrazacht en hebben een heerlijk, rustgevende lavendel geur. Neem eens een kijkje naar ons warmtekussen hond, de nekwarmer schaap (met uitneembare vulling), de medische sjaal, deluxe nekwarmer of de warmtegordel.

Magnetron Knuffels voordelig online bestellen

Voor ieder kind en zelfs volwassene heeft Warmies dus een oplossing. Bekijk alle Magnetron knuffels daarom snel!

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *