Haal kleur in huis met voordeeldrogisterij.nl

31 jan. 2021 13:58:00

Haal kleur in huis met voordeeldrogisterij.nl

Het zijn donkere, grauwe dagen, daarom kan iedereen wel wat gezelligheid en extra kleur gebruiken in huis! Zorg voor een extra sfeertje met de leukste lampjes die kleur afgeven! Hieronder hebben wij de leukste lampen speciaal voor jou op een rijtje gezet.

Bellson Led Lamp E27 – Met afstandsbediening 16 Kleuren

De Bellson Led Lamp E27 – Met afstandsbediening 16 kleuren zorgt er zeker voor dat het huis meer kleurrijk word dan ooit te voren. Er zijn 16 verschillende kleuren blauw, paars, rood, oranje, wit en nog veel meer. Wat er ook zijn zijn 5 verschillende progamma’s waarbij je de kleuren kan instellen. Als je zoiets hebt van ik wil het het liefst buiten een kleurrijke gezelligheid 

Premium LED Lamp Himalaya Zoutkristal, USB – 9 x 12,7 x 9 cmdan binnen dan kan dat. Want de Bellson Led Lamp E27 – Met afstandsbediening 16 kleuren is ook geschrikt voor buiten. Verder heeft De Bellson Led Lamp E27 – Met afstandsbediening 16 kleuren een stralingshoek van 180 graden en is die dimbaar.

De Premium LED Lamp Himalaya Zoutkristal, USB – 9 x 12.7 9 cm is een zoutkristal met 6 verschillende kleuren. Het is een leuk product want het maakt een plek sfeervol en kleurrijk. De Premium LED lamp Himalaya Zoutkristal, USB – 9 x 12,7 x 9 cm heeft ook een kalmerende werking op een omgeving met een beeldscherm een aanrader is om dan te werken met blauw licht dit zorg er namelijk voor dat je je dan heel goed kan concetreren. Je kan hem in je huis ergens neerzetten in je woonkamer, slaapkamer ,badkamer waar jij maar wilt. Je kan hem ook meenemen naar je werkplaats.

LED Lamp Kubus – Met Afstandsbediening

De LED lamp kubus – Met afstandsbediening is een echte sfeermaker. Met 7 verschillende kleuren maak jij je tuin toch nog gezelliger ne het is voor alle seizoen gegricht. Stel je voor dat je een feestje hebt in je tuin. en je wilt het toch nog wat gezelliger maken. Dan hoe idiaal is dit product het geeft meteen een leuk sfeertje. Deze lamp kun je opladen via een stekker in het stopcontact. De afstandsbediening werkt ook op een batterij (De knoopcelbatterij) deze zit bij de verpakking inbegrepen.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *