Halloween

9 okt. 2020 14:40:13

Halloween

Het is weer bijna Halloween en daarom hier een aantal goedkope en leuke spullen op een rijtje voor u en uw kind.

Glamza Unicorn Hoofdband – Rainbow

Deze haarband is perfect voor een verkleedfeestje. Maak je eenhoorn-outfit helemaal af met deze Unicorn haarband. Hij heeft leuke oortjes een mooie hoorn.

Toi Toys Verkleedset Gevechtspiloot Met Helm En Vest – 4 Delig

Word een echte vliegtuigpiloot met deze verkleedset van Toi Toys! Een perfecte set voor carnaval of verkleedfeestjes. Met het zuurstofmasker kan jij meevliegen met de luchtmacht!

Prinsessenjurk Roze – Meisjes Verkleedset

Een échte prinses worden? Dat kan met dit prachtige jurkje! Met dit mooie jurkje, schoentjes en toverstafje ben je een echte prinses en kun je alles en iedereen omtoveren !

Goodmark Schminkstiften – 4 kleuren

Dit schminksetje bevat 4 schminkstiften in de kleuren oranje, rood, wit en blauw. Ideaal dus voor koningsdag, carnaval of andere feestjes. De stiften zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.

Camry CR 4468 Jelly Snoepmaker

Bent u op zoek naar een interessante vorm voor de productie van gelei of chocolaatjes? Komt er iemand zijn verjaardag of kinderfeestje? Of misschien wil je je weer een kind voelen? Uiteindelijk is er niets beters en gezonder dan je eigen zelfgemaakte snoepjes! Als jij dat ook denkt, dan is de Jelly Candy Maker CAMRY CR 4468 een perfecte oplossing voor jou! Dankzij dit kun je gemakkelijk originele gezonde snacks produceren: gummies of chocolaatjes. Op een smakelijke manier introduceer je vitamines in het dieet van de jongste.

Met verschillende vormenpatronen kunt u snoepjes in verschillende vormen bereiden. Aardbeigelei in de vorm van een aardbeienfruit? Dat is eenvoudig! Het droomland van een kind is een wereld gemaakt van chocolade en jellybeans. Wie zal toegeven dat hij niet is opgegroeid met zulke dromen en visioenen van de perfecte wereld ?! Van tijd tot tijd heeft ieder van ons iets zoets nodig om te eten.

Dankzij de Jelly Candy Maker CAMRY CR 4468 kunnen we een gezondere versie van onze favoriete snoepjes of chocolaatjes bereiden. Een portie fruitgelei of pralines in interessante vormen en zonder veel moeite geproduceerd? Wat wil je nog meer?Omdat je thuis zelf snoep kunt bereiden, kun je de ingrediënten van het product controleren. Meer vitamines, natuurlijke vruchtensappen, gezonde cacao en minder schadelijke kleurstoffen of kunstmatige ingrediënten zijn ongetwijfeld een voordeel van dergelijke zelfgemaakte productie van snoep.

Zowel kinderen als volwassenen zullen tevreden zijn met de hoge kwaliteit siliconen jelly-vormen. Hiermee kunt u snoepjes bereiden in de vorm van appels, aardbeien, bananen en ananas. Bovendien bevat de set ook een gemakkelijk te vullen container voor gelatine. We hebben geen extra kommen of containers nodig!

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *