Heerlijk de winter door met Warmies

9 dec. 2020 09:01:02

Heerlijk de winter door met Warmies

Wie wilt er nou niet lekker knuffelen met een warme knuffel? Warmies zijn knuffels die je in de magnetron kunt opwarmen. Heerlijk voor in de herfst of winter, en veel prettiger dan een kruik! En is het in de zomer juist te warm? Veel Warmies kunnen ook de koelkast of vriesvak in, zodat ze heerlijk verkoelend zijn.

Deze knuffels zijn niet zomaar knuffel je kunt ze namelijk ook als kruik gebruiken. De knuffels zijn gevuld met speciaal geselecteerde behandelde granen en sommige knuffels ook met gedroogde lavendelbloemen en een snufje aroma zodat hij heerlijke ruikt. Je warmt de knuffel op in de magnetron en de knuffel blijft zo’n 2,5 uur warm. Bij kramp, verkoudheid of verdriet is een deze warme knuffel ideaal! Omdat er geen water in de kruik zit is hij 100% lekvrij en veel veiliger dan de ouderwetse waterkruik. De inhoud van de kruik is uitneembaar.

Warm de knuffel op in de magnetron bijvoorbeeld voor het slapen gaan. De knuffel is ook koud te gebruiken op pijnlijke plekken of bij koorts. De Warmies knuffels kunnen ook gebruikt worden door volwassenen en is dus voor alle leeftijden. De Warmies zijn ook te knuffelen als gewone knuffel en gaan ook graag met je mee op reis!

  • Voor warm gebruik: Plaats in een schone magnetron voor 90 seconden.
  • Voor koud gebruik: Plaats de knuffel in een plastic zak voor minimaal 3 uur in de vriezer.

Wij bieden niet alleen Warmies Knuffels, maar ook Last van nekklachten? De Warmies nekwarmers zijn speciaal ontwikkeld om uw nekspieren ontspanning te geven. De Warmies Neck Warmers zijn gevuld met speciale granen en een snufje aroma. De Warmies Neck Warmers zijn 100% lekvrij omdat er geen water nodig is en zijn daardoor ook veel veiliger dan de ouderwetse waterkruiken. Ook zijn de Warmies Neck Warmers makkelijker op de juiste plek te houden.

Ook bieden wij een Warmies Sjaal. Warmtetherapie stimuleert de doorbloeding en ontspant de spieren. Warmies is ideaal voor gebruik bij spierspanning, ter ontspanning en na sportactiviteiten. Ook zijn de wellness producten voor plaatselijke koud behandelingen te gebruiken door ze in een zak in de vriezer te koelen.

Goedkope Warmies knuffels met alle voordelen van dien?

Zie hier al onze heerlijke Warmies! 

Zoek jij nog een leuk knuffel vriendje, een sjaal of nekwarmer voor je kind of gewoon lekker voor jezelf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Uit ons ruime assortiment aan knuffels zit er altijd een passende knuffel voor jou bij. Nooit langer verwarmen dan 90 seconden. Leg de knuffel altijd op een schoon onderbord om brandplekken te voorkomen.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *