Het kiezen, passen en kopen van afslankbroeken

22 jan. 2016 14:24:41

Het dragen van figuur-corrigerende afslankboeken neemt ieder jaar in populariteit toe. Waar figuurcorrigerend ondergoed lang bekend heeft gestaan als ouderwets en saai, is het tegenwoordig een onderwerp van mode. Figuurcorrigerende kleding onderscheid zich in de mate waarin het een lichaamsdeel corrigeert en het lichaamsgebied waarop de focus ligt. Ligt je focus op het het onderlijf en oriënteer je je daarnaast ook op afslankbroeken? Laat deze essentiële aandachtspunten dan zeker niet links liggen!

Waarom kiezen voor een afslankbroek

Bij het kiezen van een afslankbroek is de gewenste vorm meestal een erg belangrijk aandachtspunt (waarom zou je anders immers kiezen voor een afslankbroek). Bij steeds meer afslankbroeken staan comfort en andere stimulerende eigenschappen ook op de voorgrond, hierdoor valt de balans beter uit tussen comfort en het corrigerende element.

Een hoog draagcomfort

Binnen de wereld van de shapewear wordt er vandaag de dag veel aandacht besteed aan de balans tussen comfort en correctie. Een afslankbroek is meestal gemaakt van hoge kwaliteit en natuurlijke materialen. Daardoor zitten de afslankbroeken als gegoten, en dragen ze erg comfortabel. De afslankbroeken zijn onder de kleding te dragen zonder dat dit aan de buitenkant te zien is.

Het leggen van lichaamsaccenten

Met een legging kun je het accent op bepaalde lichaamsdelen leggen. Een legging (ookwel het broekje met pijpjes) zorgt voor een plattere buik en geeft de gewenste vorm aan heupen, dijen en billen.

De versteviging van de huid

Een afslankbroek stimuleert de huid door zijn werking en maakt het steviger. Door een combinatie van dragen en bewegen voorkomt u een sinaasappelhuid (bobbelige structuur dat de huid en onderhuid zichtbaar is). Door de constante micromassage, warmte en vochttoevoer, zal je bloedsomloop verbeteren, wat bijdraagt aan een huid dat er strakker en gladder uitziet en aanvoelt.

Shape effect corrigerende kleding

Hieronder zie je een tabel dat informatie bevat over allerlei verschillende typen corrigerend ondergoed. Je kunt uit de tabel opmaken welk type afslankbroek voor je gewenst is. Daarnaast kun je ook informatie vinden over welk soort corrigerend ondergoed hoort bij welk shape effect.

Shape effect Soort corrigerend ondergoed
Slankere benen Kies een corrigerend broekje met pijpjes of een corrigerende jurk.
Slankere billen Kies een corrigerende body of corrigerend broekje met extra versteviging op de billen.
Lovehandles verbergen Bijna alle shapewear is geschikt!
Plattere buik Bijna alle shapewear is geschikt! Heb je een “hoge buik”, kies dan voor shapewear met een hoge taille of schouderbandjes.
Gladde rug Kies een corrigerende body, jurk of top met een hoge rug of brede schouderbanden.
Slankere heupen Kies een corrigerend broekje, body of jurk
Slankere taille Kies een corrigerende body of jurk, of een corrigerend broekje met een hoge taille.
Volledig silhouet corrigeren Kies een corrigerende body met pijpjes of een corrigerende jurk.

 

Slimming Level

Kies de juiste shapewear

Hieronder een overzicht van de allerlei verschillende soorten maten van de lanaform corrigerend ondergoed.

Slimming Level  
Light Voor wie niet op zoek is naar speciale support, alleen wel graag haar probleemgebieden bedekt. Zeg dus maar vaarwel tegen knellende elastieken randjes en zichtbare ondergoed lijntjes. Perfect voor dagelijks gebruik.
Medium Shapers die je een mooi, gestroomlijnd figuur geven, zonder in te leveren op comfort. Deze shapers geven je een lekker “ingepakt” gevoel en precies genoeg steun om je de hele dag door zelfverzekerd te voelen.
Super De klassieke shapewear met extra ondersteuning voor probleemgebieden als buik, billen en lovehandles. Draag deze shapewear om er fantastisch uit te zien in die strakke broek of dat leuke jurkje.
Extreme De meest krachtige shapewear voor die ene speciale gelegenheid. Transformeert je lichaam door extra in te werken op je probleemgebieden.

De maten verschillen van Ligt tot Extreem strak. Daarnaast vindt je ook passende informatie die het resultaat kort samenvat. Het biedt een keus tussen comfort en de mate waarin kleding het lichaam corrigeert.

Kopen van juiste maat

Koop figuurcorrigerende leggings NOOIT in een te kleine maat. De functie van Shapewear is juist beter wanneer je de juiste maat koopt. Elk shapewear merk hanteert een eigen maatvoering bij afslankbroeken. Bepaal je shapewear maat op basis van de confectiemaat van je broek en raadpleeg steeds de maattabel als deze wordt aangeboden.

Tips bij het aantrekken van de legging

Let er op dat je scherpe voorwerpen als ringen, armbanden en horloges afdoet voordat je je corrigerende ondergoed aantrekt om beschadigingen te voorkomen. Let hierbij ook op met je nagels.

Stap bij het aantrekken altijd ín het product in plaats van het over je hoofd aan te trekken. Dit geldt ook bij hemdjes en jurkjes. Het is niet alleen eenvoudiger, maar versterkt ook het slimming effect van de shapewear. Pas op: bepaalde producten hebben een sierrand. Trek hier niet aan bij het aantrekken, omdat deze namelijk af kan scheuren.

Bij corrigerend ondergoed met pijpjes plaats je eerst het pijpje op je bovenbeen tot op de juiste hoogte, voordat je voorzichtig het broekgedeelte over je heupen en billen optrekt. Corrigerend ondergoed met een hoge taille vouw je bij elkaar en trek je eerst aan als een normale slip. Hierrna vouw je de taille omhoog over je buik.

Beweeg tijdens het passen

Zorg ervoor dat je even goed beweegt wanneer je de legging aan hebt getrokken. Zo kun je zien en voelen of alles goed op zijn plaats blijft zitten.

Maat kiezen

Veel vrouwen hebben de gedachte dat ze corrigerend ondergoed in een of meerdere maten kleiner moeten kopen dan ze normaal dragen. Dat is een fabeltje, omdat je corrigerend ondergoed het beste kan kopen in je reguliere maat. Als er twijfel is tussen twee maten kun je zelfs beter de grotere maat kopen, Dit om te voorkomen dat de randjes in de huid snijden of gaan omrollen.

Lanaform afslankbroeken

Wat is het kenmerkende aan lanaform afslankbroeken?

Lanaform Fuseau legging

Het dragen van de Fuseau legging van Lanaform zorgt voor versteviging en ondersteuning van het lichaam. Je houding zal aanzienlijk verbeteren. De legging zorgt ook voor een verbeterde bloedsomloop en weefselcirculatie, wat nodig is om sneller en effectiever af te vallen en centimeters te verliezen.

Lanaform Mass & Slim afslankbroek

Het dragen van de Lanaform Mass & Slim afslankbroek zorgt voor een effectief stepp-in effect. Dit wil zeggen dat de billen, de buik en de dijen in een oogopslag slanker lijken en deze worden op een comfortabele wijze ondersteund.

Lanaform Beauty Shape legging

De Beauty Shape is werkzaam vanaf de dijen tot het middel en zorgt voor een optimale ondersteuning van het figuur. Het drukeffect zorgt direct voor een plattere buik en een slanker middel. De vorm van de billen wordt tevens gecorrigeerd hierdoor lijk je slanker. Je krijgt gelijk zonder moeite of inspanning een mooier figuur. Het katoenen opzetstuk biedt de gebruikster veel comfort.

Lanaform Bodyline legging

De lanaform Bodyline legging voorkomt en verdrijft celluclitis. Daarnaast zorgt het ook voor een constante micro-massage, en gaat transpiratie tegen. De afslakende gaine Body line helpt cellulitis en een sinaasappelhuid tegen te gaan aan de bovenkant van de dijen, billen, buik en de heupen. Dit product is erg geschikt om te vermageren en helpt om je lichaam een nieuwe vorm te geven. De effecten van de corrigerende broek lanaform body line zijn binnen een paar weken zichtbaar en merkbaar. Het resultaat is vermindering van de omvang van uw buik, dijen en billen. Door deze speciale samenstelling zit de afslankbroek zeer aangenaam en onzichtbaar onder je kleding.

Voor nog meer keus uit deze afslankbroeken neem dan gerust een kijkje; https://www.voordeeldrogisterij.nl/gezond-en-intiem/afslanken/afslankbroeken-leggings

1943464104_happy_woman_fotolia_12331389_subscription_xxl_answer_5_xlarge

Wees tevreden met jezelf

Het klinkt harstikke mooi om met figuurcorrigerend ondergoed en andere shapewear een strak figuur te krijgen. Alleen berusten de vele promotie uitingen niet op waarheid. In reclames worden uiteraard altijd slanke modellen gebruikt, terwijl dit niet reëel is! Je ziet wel duidelijk verschil bij het dragen van figuurcorrigerend ondergoed, alleen het effect zal altijd beperkt blijven. Figuurcorrigerende ondergoed en andere shapewear kunnen er wel voor zorgen dat je net wat extra zelfvertrouwen krijgt en daarom lekkerder in je vel zit, maar wees vooral ook tevreden met jezelf!

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *