Hittegolf in 2020 ja of nee?

13 jun. 2020 14:11:52

Hittegolf in 2020 ja of nee?

Zal er een hittegolf deze zomer komen? Wij bij Voordeeldrogisterij denken van wel. Gelukkig zijn wij er goed op voorbereid met de fijnste zwembaden van de allerbeste kwaliteit. Ook hebben wij de beste barbecues in ons assortiment. Of wil je goede verkoeling binnen met de beste airco’s en ventilatoren. Met al deze producten kom je de hittegolf zeker door.

Zwembaden         

Voor extra verkoeling tijdens een hittegolf wil je natuurlijk lekker in een koele zwembad springen.Zit vakantie er dit jaar niet in? Dan kan je alsnog lekker genieten in het zwembad tijdens een hittegolf. We hebben de beste en de goedkoopste zwembaden bij Voordeeldrogisterij, en dat voor een zeer scherpe prijs. Naast een groot aanbod hebben we ook nog eens een aantrekkelijk geprijsd aanbod in zwembaden. We zijn ervan overtuigd dat we ook exact die zwembaden hebben waar jij als klant naar op zoek bent voor tijdens een hittegolf.

Neem gauw een kijkje in het uitgebreide assortiment zwembaden!

Barbecues

De zomer komt er weer aan, dit betekent hoge temperaturen tijdens een hittegolf endaar hoort natuurlijk een barbecue bij! Er gaat natuurlijk niets boven een gelegenheid om te barbecueën tijdens een hittegolf. Voordeeldrogisterij biedt goedkope barbecues aan die op verantwoorde wijze vlees engroenten bereiden. Voordeeldrogisterij verkoopt goede kwaliteit barbecues maar dan tegen een zéér lage prijs. Zo hebben wij verrijdbare barbecues, houtskool barbecues, grillplaten, tafelbarbecues en professionele barbecues in ons uitgebreide barbecues assortiment.

Ventilatoren 

Tijdens een hittegolf is er niks beters dan een fris windje en een heerlijk koud drankje. 
Voor een fris windje heb je zeker een ventilator nodig. Een ventilator brengt de gevoelstemperatuur omlaag doordat hij lucht in beweging brengt. Die bewegende lucht zorgt ervoor dat uw lichaam wordt afgekoeld, waardoor u zich direct prettiger voelt tijdens een hittegolf. Bij Voordeeldrogisterij is een ruim aanbod aan types, modellen en stijlen ventilatoren verkrijgbaar. 

Airco’s

We zijn allemaal dol op de zon, maar de warmte tijdens een hittegolf. Je slaapkamer, huiskamer of kantoor kan namelijk flink opwarmen zodra de zon erin schijnt. Hierdoor kan het er zo benauwd worden, dat het er haast wel een sauna lijkt in je kamer. Natuurlijk is het niet prettig om in zo’n warme kamer te moeten werken of slapen, maar de Voordeeldrogisterij biedt de perfecte oplossing voor dit probleem. Onze verfrissende airco’s bieden een ideale uitkomst, en kunnen jou gegarandeerd helpen om van die vervelende hitte af te komen tijdens een hittegolf.  

Aircoolers

Aircoolers zijn vooral handig als je de temperatuur in de ruimte met 3 graden celsius luchtvochtigheid omhoog. De lucht die een aircooler uitblaast, is minder koel  maar tochnaar beneden wilt brengen tijdens een hittegolf. Daarnaast brengt  de aircooler de nog steeds erg verfrissend tijdens een hittegolf.

Neem gauw een kijkje in het uitgebreide assortiment Aircoolers!

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *