Hoe hou ik mijn kapsel in de winter in model?

15 nov. 2021 14:40:03

Hoe hou ik mijn kapsel in de winter in model?

Dit jaar is de kans op een witte kerst groot. Hoewel de koude kerstdagen voor iedereen bevalt, wil je natuurlijk ook dat je haar goed zit. Bij voordeeldrogisterij.nl bieden wij veel verschillende voordelige producten om uw haar ook in de winter goed te laten zitten. Wilt u weten hoe je uw kapsel tijdens de winter in model houdt? Lees dan onze 3 belangrijkste adviezen.

Gebruik de föhn

Net als een goed baardverzorgingsritueel, is ook een goed haarverzorgingsritueel van belang om elke ochtend weer het maximale uit je haar te halen. Voor de meeste mannen gaat dat ritueel niet veel verder dan het aanbrengen van wat gel of wax. Je raadt het al: als je minder aandacht aan je hoofdhaar besteedt dan aan je gezichtshaar, gaat er iets niet helemaal goed. Een belangrijke rol in een goede dagelijkse haarverzorging speelt de föhn. Is dat niet iets voor vrouwen? Nee hoor, ook steeds meer mannen pakken tegenwoordig de föhn erbij. Dat heeft een goede reden, want ’s ochtends even in de juiste richting föhnen zorgt ervoor dat je haar veel beter blijft zitten gedurende de dag. Daarnaast creëert het een stuk meer volume, wat misbaar is bij sommige kapsels.

Gebruik wax

Met de föhn geef je alvast de voorzet, met wax kop je ‘m in. Wax of gel is natuurlijk noodzakelijk om de gewenste look te creëren en deze natuurlijk ook gedurende de hele dag vast te houden. Welk product je precies gebruikt, hangt af van je kapsel. Korte kapsels doen het goed op gel, halflange op klei of wax. Ons best verkochte product de Red One haarwax zorgt met een perfecte formule dat uw haar een hele dag in model zit. Uw haar ziet er door deze formule glanzend en verzorgd uit. De wax is makkelijk uit te kammen en voelt niet plakkerig aan. U kunt uw haar dus vaker op een dag in een andere stijl brengen, dit doordat wax niet hard wordt maar flexibel blijft. Wij bieden 10 verschillende soorten Red One haarwax.

Gebruik een goede shampoo en conditioner

Het is belangrijk om een kwalitatief goeie shampoo en conditioner te gebruiken voor de verzorging van uw haar, gebruik bijvoorbeeld de Groomarang Shampoo – Power Of Man 3 in 1 200 ml, deze shampoo verzorgt, voedt en reinigt het haar. De shampoo bevat Panax Ginseng-wortelextract en mineralen. De mineralen zorgen voor een antibacterieel effect. Genoeg mogelijkheden dus om uw haar ook in de winter goed te laten zitten. Profiteer van het voordelige assortiment en neem een kijkje op onze website Voordeeldrogisterij.nl

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *