Hoe houd je je kapsel in model in deze koude winderige tijd?

16 dec. 2020 14:30:52

Hoe houd  je je kapsel in model in deze koude winderige tijd?

Dit jaar is de kans op een witte kerst groot. Hoewel de koude kerstdagen voor iedereen bevalt, wil je natuurlijk ook dat je haar leuk zit.

Bij voordeeldrogisterij.nl bieden wij veel verschillende voordelige waxen om uw haar ook in de winter goed te laten zitten.

Ons best verkochte product de Red One haarwax zorgt met een perfecte formule dat uw haar een hele dag in model zit. Uw haar ziet er door deze formule glanzend en verzorgd uit. De wax is makkelijk uit te kammen en voelt niet plakkerig aan. U kunt u haar dus vaker op een dag in een andere style brengen, dit doordat wax niet hard word maar flexibel blijft. Wij bieden 10 verschillende soorten Red One haarwax.

Bekijk hier ons Red One haarwax assortiment.

In ons assortiment haarwax bieden wij 18 verschillende soorten producten.

De merken die wij aanbieden zijn:

– Red One

De Red One haarwax zorgt met een perfecte formule dat uw haar een hele dag in model zit. Uw haar ziet er door deze formule glanzend en verzorgd uit. De wax is makkelijk uit te kammen en voelt niet plakkerig aan.

– Abzehk

Abzehk Haarwax – is een super sterke wax, sterk genoeg voor een perfecte coupe de hele dag. voorzien van een heerlijk frisse geur. Abzehk Hair Wax is de meest verkochte wax in Turkije en sinds kort beschikbaar op de Nederlandse markt.

– Andrélon

Andrélon Verleidelijk Kort Shine Wax is een haarwax die zorgt voor een natuurlijke glans en versteviging. Dit is een haarwax geschikt voor mensen met een kort kapsel. Het plakt niet en je kan je haar de hele dag blijven restylen, zonder dat het gaat pluizen.

– Clairol

Clairol Professional Hairwax – Spin Off is een professionele klassieke haarwax met een flexibele hold die uw haar een stevige structuur en een schitterende glans geeft. De hele dag door is uw haar flexibel en stijlbaar. Omdat de wax flexibel is wast en kamt deze makkelijk uit het haar en beschermd deze uw haar tegen de UV-stralen

– Loreal

Het grote voordeel van de Studio Line Remix Styling Paste van L’Oreal Paris is dat het niet hard wordt. Hierdoor kan je je haar de hele dag lang opnieuw in model brengen.

– Osis

De OSIS Matte Cream – Mighty Matte Ultra Strong 85 ml geeft je zeer extreme controle. Deze creme biedt u een sterke textuur en separatie met een mat effect. Deze heerlijke romige haarwax blijft altijd opnieuw kneedbaar, zodat het haar gestyled kan worden zoals jij dat op elk moment wenst.

Om uw haar mooi in model te krijgen bieden wij ook een hulp hiervoor aan, de fohn.

Wij bieden een aantal verschillende fohns aan. De fohn is een belangrijke toevoeging van de verzorging van je haar. Is dat niet alleen iets voor vrouwen? Zeker niet, ook veel mannen pakken tegenwoordig de fohn om hun haar perfect in model te brengen. Wij bieden fohns aan met verschillende knoppen voor luchtstroom en temperatuur. Bovendien hebben verschillende fohns een cool shot functie, die koude lucht blaast en zo de haarschubben doet sluiten. Veel modellen fohns in ons assortiment worden geleverd met een concentrator en diffuser.

Genoeg mogelijkheden dus om uw haar ook in de winter goed te laten zitten. Profiteer van het voordelige assortiment en neem gauw een kijkje op onze website Voordeeldrogisterij.nl

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *