Hoe houdt u uw tuin schoon en verzorgd in de herfst?

25 sep. 2020 14:17:57

Hoe houdt u uw tuin schoon en verzorgd in de herfst?

Nu de het weer herfst is en het slechter weer begint te worden, ruimen we de tuinstellen weer op en sluiten we onze achterdeuren. De zomerse avonden in de tuin zijn helaas voorbij. Maar hoe onderhoud je nou een tuin in de herfst? Met de artikelen Voordeeldrogisterij.nl kunt u voordelig u tuin onderhouden in de herfst.

Höfftech Draadloze Bladblazer met Accu – 20V 1300mAH

Heb jij ook wel eens last van uitgevallen bladeren op je vers gemaaide gazon? Dan is deze draadloze bladblazer van Höfftech de ideale oplossing. In deze periode van het jaar gebeurd het vaak dat je net je gazon hebt gemaaid of je oprit onkruid en rommel vrij hebt gemaakt en wanneer je de volgende dag naar buiten kijkt is het alweer alsof je er al tijden niks aan gedaan hebt.

Om dit snel en eenvoudig op te lossen is het ideaal als je niet helemaal je bladblazer klaar moet maken en verlengsnoeren moet gaan uitrollen. De draadloze bladblazer van Höfftech is in deze situatie ideaal. Door zijn kleine formaat, lichte gewicht en het snoerloze systeem is het makkelijk om hem even snel te pakken en je gazon of oprit weer schoon te blazen. Natuurlijk bij Voordeeldrogisterij.nl!

Premium Tuinafvalzak 125 liter – 2 stuks

Bladeren, takken en onkruid opruimen? U verzamelt u tuinafval gemakkelijk in deze erg ruime tuinafvalzakken. Een tweetal sterke tuinafvalzakken voor het verzamelen en afvoeren van divers snoei- en tuinafval. Klap de zak uit, vul hem met bijvoorbeeld bladeren en takken en til de zak weg met de geïntegreerde handgrepen. En na gebruik? Dan vouwt u de zak weer compact op en bergt u hem zeer eenvoudig op. Opgeruimd staat netjes! Dus al die herfst balderen kunt u makkelijk opruimen met deze handige tuinafval bak. Met zijn voordelige prijs en goede kwaliteit kunt u voordelig uw tuin blad vrij. Natuurlijk bij Voordeeldrogisterij.nl!

Camry Hogedrukreiniger – CR 7026

Dankzij de hogedrukreiniger CR7026 kunt u verschillende objecten en oppervlakken reinigen met hoge waterdruk (max. 145bar). De optie om de kracht van de waterstroom te kiezen en ook een schuimkanon, dat bij de levering is inbegrepen, stellen u in staat om de wasmachine aan uw reinigingsbehoeften aan te passen. CR 7026 helpt u met een hele reeks reinigingstaken, zoals het wassen van een auto, opritten reinigen, patio’s, trappen, balkons en gebouwen. Vaak door de Herfst buien ontstaat er groene aanslag op de tegels en tuin meubilair. Houd dit schoon met de Camry Hogedrukreiniger! Hogedruk reinigers kunnen best prijzig zijn, maar bij Voordeeldrogisterij.nl kunt u nu voor kwaliteit voordelig uw tuin schoon maken!

Haushalt Tuinafvalzak Met Inveegkant – 59 x 59 x 56 cm

Met deze handige tuinafvalzak wordt het opruimen van de tuin een kinderspel. De opening van de zak heeft namelijk een veegrand, zodat de zak open blijft staan als deze op zijn kant ligt. Zo houd je beide handen vrij om het afval in de zak te vegen. De zak is gemaakt van robuust PE-lintweegsel en kan eenvoudig worden opgevouwen. Dus heeft u niet zo grote tuin of niet veel blad? Of houd u gewoon van gemak? Dan is dit product perfect voor u! Natuurlijk bij Voordeeldrogisterij.nl!

Zie alle Tuinartikelen op Voordeeldrogisterij.nl voor nog veel meer!

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *