Hoe kun je het best de huid van je baby verzorgen?

21 apr. 2021 09:18:39

Het is belangrijk dat de huid van een baby goede verzorging krijgt. De huid van een baby is nog zeer gevoelig. Het is daarom belangrijk dat het goed de beste verzorging krijgt. De huid van een baby kan snel uitdrogen. Er zijn veel verschillende producten om de huid soepel en zacht te houden. 

Baby olie

Door een olie op de huid van de baby geef je een goede verzorging. Er wordt gezorgt dat de huid heerlijk zacht wordt en er wordt intensief gehydrateerd. Dat is zeer belangrijk voor de huid van een baby aangezien die snel uitgedroogd kan raken. Ook geeft een baby olie de perfecte verzorging die de baby huid nodig heeft. 

Voordeeldrogisterij heeft een groot aanbod van verschillende soorten baby olies.

Baby poeder

Er wordt vaak gezegd dat de baby huid goed gehydrateerd moet zijn. Met een poeder is dat niet het geval. Een poeder zorgt voor een zachte, gladde en droge huid. De poeder zorgt ervoor dat de huid droog wordt om wrijvingen te voorkomen. Zo krijg de baby geen geiriteerde huid. 

Voordeeldrogisterij heeft een groot aanbod van verschillende soorten baby poeders. 

Zinkzalf 

Baby hebben vaak rode billetjes. Dit wordt veroorzaakt door de luier. Het is een vervelend gevoel voor de baby als die er last van heeft. Daarvoor is er zinkzalf. De zalf vermindert het rode en geeft een verzachtende werking. De zalf creëert een beschermlaag tussen de babybilletjes en de luier. Zo krijgt de baby geen rode huid meer. 

Voordeeldrogisterij heeft een groot aanbod van verschillende soorten zinkzalfen.

Baby crème 

Een crème geeft de juiste bescherming en verzorging voor de baby huid. De huid wordt goed gehydrateerd en verzorgt. Droge, ruwe en schrale plekjes worden verzorgt en gehydrateerd. Zo wordt de huid heerlijk zacht en krijgt het de juiste verzorging wat de babyhuid ook nodig heeft. 

 

Voordeeldrogisterij heeft een groot aanbod van verschillende soorten baby cremes.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *