Hoe maak je je relatie spannender?

30 jan. 2021 14:06:14

Hoe maak je je relatie spannender?

Willen jij en je partner je relatie wat spannender maken? Of je nu nog maar kort of lang bij elkaar bent, een koppeltoy zal je daar zeker bij helpen. Je kent je partner waarschijnlijk al door en door. Dan kan het aanschaffen van een toy weer spanning en sensatie brengen in jullie seksleven. Bij voordeeldrogisterij.nl shop je voordelig en goedkoop diverse speeltjes voor jou en je partner.

Tijdens een geweldige vrijpartij komen er talloze hormonen vrij die ervoor zorgen dat jullie je met elkaar verbonden voelen.

Om je relatie spannender te maken kan je elkaar op een andere plek verwennen dan in bed, dit kan erg spannend zijn. Je zou bijvoorbeeld in de bibliotheek, op het strand, in het zwembad, onder de douche of de auto. Ook zou je aan elkaar je wildste fantasieën kunnen vertellen en kijken wat jullie samen waar kunnen maken. Wat ook erg spannend is, is een rollenspel. Leuke ideeën voor een rollenspel zijn de strenge baas en zachte medewerkster, de politieagent en boef en ook erg spannend is een docent en student samen in een rollenspel. Om het rollenspel nog echter te maken zou je online een bijpassende outfit kunnen bestellen. Tijdens het intieme moment kan dirtytalk erg spannend zijn en net een toevoeging om het nog spannender te maken. Ook erg spannend is een nieuw standje of een andere techniek. Kom uit je comfort zone en gebruik je fantasie om zo iets nieuws uit te proberen. Je kan er ook voor kiezen om een toy te kopen waardoor je relatie nog spannender kan worden.

Bij voordeeldrogisterij bieden we veel voordelige toys om ook jouw relatie spannend te maken! De Zuna koppel vibrator is het perfecte speeltje voor stellen die iets nieuws willen proberen. Hij is speciaal ontworpen om extra stimulatie te bieden aan beide partners tijdens penetratie. De vibrator wordt gedragen door de vrouw. Het smalle uiteinde wordt vaginaal ingebracht, terwijl het andere uiteinde op de clitoris rust. Hierdoor wordt zowel de G-spot als de clitoris gestimuleerd. De vibrator laat genoeg ruimte over in de vagina voor penetratie, zodat ook de partner kan genieten van extra stimulatie door de nauwere vaginaopening en de stimulerende vibraties. Zuna is voorzien van 10 vibratiestanden (3 snelheden en 7 patronen) en is volledig waterproof zodat hij ook onder de douche of in bad gebruikt kan worden.

Het wordt dubbel genieten met de Royal One Cockring! Jij en je partner ervaren een heerlijke stimulatie van penis en clitoris. De erectie houdt langer aan en de man en vrouw kunnen beide genieten van de sterke vibraties. De Royal One heeft een krachtig motor en meerdere standaard vibratiestanden en patronen die makkelijk te bedienen zijn met het knopje aan de achterkant. Je kunt de Royal One Cockring gemakkelijk koppelen aan de App Controlled serie deze Satisfyer App is gratis te downloaden. Ontdek met de app talloze mogelijkheden: creëer jullie eigen vibraties, koppel de ring aan je favoriete playlist en de ring trilt op de maat van de muziek of geef de touwtjes uit handen en laat iemand anders de Royal bedienen! Zo wordt de Royal geen standaard cockring maar een next level droom toy waarmee jullie voorlopig niet uitgespeeld raakt!

Wat ook meer uitdaging brengt is een lingerie setje met een vibrerende string van Pantyrebel. De super spannende string bevat een mini vibrator en een draadloze afstandsbediening die je aan je partner kan geven! De vibrerende kanten string van PantyRebel is gemaakt van fijn en zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt en een goede pasvorm heeft.

Bent u benieuwd naar meer soorten speeltjes om uw relatie spannender te maken? Klik dan hier! Bij voordeeldrogisterij.nl bieden we een ruim en voordelig assortiment aan.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *