In de winkel! Februari-editie

Welkom in ons blog met winkelnieuwtjes voor februari! Hier in de webshop vind je alleen producten van ons eigen merk Van der Pigge, maar in onze winkel in Haarlem hebben we een uitgebreid assortiment met nog veel meer merken. We hebben niet alleen van alles op het gebied van kruiden, specerijen, theeën en supplementen, maar ook een ruim assortiment verzorgingsproducten en low-waste-producten.

Je vindt hieronder de nieuwste wetenswaardigheden uit de winkel, het laatste nieuws staat altijd bovenaan.

Kom je een product tegen dat je zou willen kopen, maar kan je niet naar de winkel komen? Bel ons dan op 023 531 2454 of gebruik ons bestelformulier. Je kunt hierin alle producten opschrijven die je wilt bestellen, en ook kiezen of je eerst een offerte wilt ontvangen. Als je de bestelling hebt doorgestuurd, ontvang je altijd per mail een kopie, zo weet je dat je bestelling goed bij ons is aangekomen.

Als je bestelling in behandeling wordt genomen krijg je een mailtje van onze afdeling verzendingen. Is een product langere tijd niet op voorraad, dan nemen we altijd contact met je op. Als je bestelling de deur uitgaat, ontvang je per e-mail een track&trace-code van PostNL. Ook de factuur ontvang je per e-mail.

Dr. Hauschka limited edition

Dr. Hauschka heeft een mooie limited-edition uitgebracht. Ze hebben drie topproducten voor een stralende teint bij elkaar in mooi meeneemzakje gedaan: een kwast en een compact-verpakking met Colour Correcting Powder (kleur 00), Bronzing Powder (kleur 01) en Highlighter (kleur 01). Je koopt zo’n mooi setje voor €31,50.

Assortimentsnieuws

We zijn continu bezig om ons winkelassortiment uit te breiden. Binnenkort komen er twee mooie toevoegingen aan.

Het assortiment van Volatile gaan we uitbreiden. We hebben nu al een klein rijtje etherische oliën van Volatile in de zijkamer, maar dat worden er flink meer. Onder andere een deel van hun nieuwe ‘Zorglijn’ komt erbij. De Zorglijn bestaat uit mooie composities met namen als ‘Beschermd & Geborgen’, ‘Focus’, ‘Veilig & Warm’ en ‘Waardig & Geëerd’. Ook een aantal andere mixen zullen we opnemen, zoals ‘1001 Nacht’.

Wilder Land heeft een ontzettend goed verhaal én lekkere theetjes. Het is opgericht door twee Nederlandse mannen die met (on)kruidenthee de Nederlandse biodiversiteit willen herstellen. Zij realiseerden zich dat veel kruidenthee uit het buitenland komt, terwijl veel van de planten ook gewoon in Nederland kunnen groeien. Daarnaast is in Nederland de biodiversiteit bedreigd en hebben boeren 65% van het landoppervlak in bezit. Met die boeren werkt Wilderland samen. Ze zaaien de stroken naast akkers en weilanden in met (on)kruid. De (on)kruiden worden niet bespoten. De helft hiervan oogsten ze voor de thee, de andere helft blijft staan voor bijen en ander leven. Een pracht combinatie!
Van de kruiden maken ze ook nog eens heerlijke combinaties, met tot de verbeelding sprekende namen als: ‘Offline Blend’, ‘(On)groen Blend’, en ‘Off-black Blend’. En de ‘F***ing* Fris Blend’, waarmee ze natuurlijk Feeling Fris bedoelen!

Je leest het op onze sociale-media-kanalen, in de winkelnieuwsbrief en natuurlijk in dit blog zodra we deze mooie producten in de winkel hebben!

Het bericht In de winkel! Februari-editie verscheen eerst op Drogisterij AJ van der Pigge.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *