Java Aromalampen voor de perfecte sfeer in huis

22 jan. 2016 14:44:20


De Java aromalampen van Lanaform zijn het ideale cadeau voor deze feestmaand. De elektrische Java aromalamp is perfect voor een heerlijke geur in huis en met daarbij een prachtige verlichting. Ben je toe aan e
en nieuwe sfeer en daarbij een nieuw klimaat in huis? Lees dan gerust verder hoe Java hier op leuke wijze invulling aan geeft. Het lichtsysteem wordt eveneens geactiveerd, zodat er een zacht schijnsel met verschillende kleuren ontstaat. Zodra de hoeveelheid water onvoldoende is, stopt deze diffuser automatisch.

De Java Aromalamp

Deze elektrische aromalamp is perfect voor in de woonkamer.

Het verdeelt een lekkere geur door het huis met daarnaast een mooie kleur om je kamer meer warmte en sfeer te geven. Met zijn schelp in geperforeerde keramiek en zijn kleurveranderingen weet de verdamper van etherische oliën ‘Java’ welzijn en kwaliteit te bundelen. De werking is erg stil en verspreidt niet alleen een koude gearomatiseerde damp, maar schept ook een serene en rustige sfeer om je te laten ontspannen.

De spreiding van aangename geuren

De Java aromalampen staan bekend om zijn heerlijke geuren die in huis verspreid worden. Het is een klein apparaat dat wellness, design en technologie slim combineert en zorgt voor de ultieme sfeer in huis. Je kunt zelf kiezen wat voor geur je in huis wilt. Deze professionele Aromalamp is makkelijk in gebruik en volstaat al door een paar druppels etherische olie rechtstreeks op het oppervlak aan te brengen. Als deze geactiveerd is, vormt hij een koude damp die de geur van de etherische oliën verspreid. De wisselende kleuren en het elegante design zorgen voor een serene sfeer in het interieur.

De gebruiksaanwijzing

Voor het gebruik van alle verschillende soorten aromalampen in huis is het van essentieel belang om rekening te houden met een paar factoren:

Op welke plek plaats je de elektrische geurverspreider?
Het is belangrijk om de geurverspreider op een hard en vlak oppervlak te plaatsen. Niet te dicht bij de muren of bij warmtebronnen, zoals een verwarming.
Waterreservoir?
Schakel de geurverspreider nooit in als het waterreservoir leeg is en raak de watersensor beslist niet aan, want zo kunt je het systeem ontregelen.
Hoeveelheid water?
Vul het reservoir tot het met water het maximum. De apparaten met een watersensor, zullen aangeven wanneer er genoeg water in het reservoir zit.
Essentiële oliën?
Gebruik alleen essentiële oliën die bestemd zijn voor geurverspreiders. Voeg niet meer dan drie of vier druppels toe aan het water voor een optimale verspreiding.
Gebruik?
Gebruik de geurverspreider nooit gedurende een lange periode aan één stuk door. Alleen enkele keren per dag, ongeveer 30 minuten lang is genoeg.

Java geurverspreider

Keramische deksel

De totale inhoud van de Java aromalamp is 100 ml.

Tot 7 uur lang ononderbroken verdamping.
Licht met wisselende kleuren.
Het stopt automatisch als er niet genoeg water meer in het reservoir zit.

Het onderhoud van de geurverspreider

Water dat rijk is aan calcium en magnesium kan soms plekjes achter laten in de geurverspreider. Hierbij een paar tips om zo goed mogelijk met je geurverspreider om te gaan.
Maak de verdamper schoon door enkele druppels met azijn op het metalen knopje te doen en te laten inwerken (twee tot vijf minuten). Vervolgens borstel je het schuim van het oppervlak af met een zacht borsteltje. Spoel met water. Het reservoir schoonmaken doe je met behulp van een nat doekje met wat azijn. Zeker als je schuim of kalkresten opmerkt in het reservoir.

De technische gegevens

Bevat een capaciteit Reservoir
Schakelt automatisch uit
Sfeerlicht
Autonomie (u) 7
De maximale verdampinggraad (ml/u) 18
Geschikt voor het verspreiden van etherische oliën
Geschikt voor kinderen
Stoom koude lucht
Vermogen (W) 12
Spanning (V) 24

Lanaform Java Aromalampen

Ben je geïnteresseerd naar een manier om sfeervolle lichten, geuren en een gezond klimaat te combineren in 1? Op https://www.voordeeldrogisterij.nl/ worden de beste en leuke Lanaform aromalampen aangeboden.

Klimaatregeling
https://www.voordeeldrogisterij.nl/gezond-en-intiem/zelf-zorg/klimaat-regeling

Java aromalampen
https://www.voordeeldrogisterij.nl/lanaform-geurverspreider-luchtbevochtiger-java

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *