Kerstaanbieding – de winter doorkomen met magnetron knuffels van Volatile

22 jan. 2016 15:20:39

De kerst komt er weer aan, dus is het weer tijd voor de leukste en warmste cadeaus! Wat is nou leuker om te geven dan een magnetron knuffel dat je kind door de jaren heen vergezeld en ook nog eens goed warm houdt? De Magnetron knuffels van Volatile houdt je kind op een verantwoorde en gezellige manier warm. De magnetronknuffels kunnen worden opgewarmd in de magnetron, oven of op de verwarming. Geïnteresseerd naar de verdere eigenschappen van de Volatile magnetron knuffels? Lees dan gerust verder!

Wat zijn magnetron knuffels

Het woord zegt het eigenlijk al de ‘magnetron knuffels’ zijn knuffels die je kunt opwarmen met behulp van een magnetron. Er is veel vraag en behoefte aan een lekker zacht en aaibaar alternatief voor de warmwaterkruik. Als je deze magnetron knuffels tegen je lichaam aanhoudt, kun je niks anders dan een fijne warmte voelen. Letterlijk en figuurlijk. De knuffels zien er ontzettend schattig uit, maar daarnaast ook nog eens functioneel. Deze magnetronknuffels bieden namelijk een heerlijke warmte, doordat deze knuffels makkelijk opgewarmd kunnen worden in een magnetron. De warmteknuffels van Volatile zijn gevuld met een 100% natuurlijke mix van granen en daarbij een toevoeging van een heerlijke lavendelaroma. Hierdoor geeft de magnetronknuffel niet alleen een lekkere warmte maar ook een ultiem moment van ontspanning. De knuffels zijn geschikt voor kinderen van 0 tot 99 jaar.

De warmteknuffel wassen of niet

Wil je de knuffel graag opfrissen of reinigen? Maak deze knuffels dan schoon met de hand en een lauwwarme doek. Laat vervolgens de knuffel goed drogen voordat uw deze weer gaat verwarmen. De knuffels zonder vulling kunnen gewoon gewassen worden, alleen zorg ervoor dat ze goed droog zijn voor het opwarmen.

Het opwarmen van de knuffels

De magnetronknuffels kunnen worden opgewarmd in de magnetron, oven of op de verwarming. Leg de knuffel voor maximaal 2 minuten op 800 Watt in de magnetron of voor maximaal 10 minuten op 100 graden in de oven. De knuffels zullen 60 tot 90 minuten warm blijven en daarnaast ook een prettige geur afgeven. De warmte knuffels van Volatile bieden niet alleen warmte maar worden ook gebruikt voor verkoeling. De knuffels kunnen namelijk ook in de koelkast of de vriezer gelegd worden. Het is verstandig om de knuffel in een plastic zak te doen en deze voor ongeveer 3 uur in de vriezer te leggen. Dat is perfect voor in de zomer als het erg heet is.

De verschillende soorten knuffels

De heerlijke warmteknuffels zijn aan te schaffen in twee varianten namelijk met of zonder een uitneembare vulling. Daarbij is er genoeg keus uit allerlei verschillende soorten dieren. Hierbij kun je denken aan een biggetje, konijn, haas, olifant, hond etc. Er is genoeg keus voor iedereen.

Het gebruik van de knuffels

Volatile knuffels

De warmteknuffels bieden voor ieder wat wils. Ze kunnen op allerlei verschillende manieren gebruikt worden. Het is erg belangrijk om ze goed op te warmen om er optimaal van te genieten. De knuffels zijn echt perfect om te gebruiken als uw last heeft van een verkoudheid of koorts en graag wat warmte wilt hebben. Hetzelfde geldt voor de kinderen zij kunnen er lekker mee spelen en ’s avonds wordt uw kind goed warm gehouden tijdens het slapen. De magnetronknuffel dient als ware voor een warme kruik. Het heeft hetzelfde effect maar met een magnetronknuffel zul je het nog warmer krijgen en er nog meer van genieten. Vernieuwed en erg aantrekkelijk door de dubbele functionaliteit. Overdag een leuk knuffelbeest en ’s avonds een heerlijke warmtebron.

Kinderen en de knuffels

De knuffel is ideaal voor je kind. Kinderen houden erg veel van knuffels en delen hun gevoelens met hun. Met deze knuffels zullen je kinderen nog meer genieten van de leuke dieren knuffels. Als je kind het koud heeft en opzoek is naar warmte van zijn knuffel, kan deze nog meer warmte afgeven. Wanneer je kind of jezelf last heeft van krampjes, verkoudheid of verdriet is het erg fijn om getroost te worden met de heerlijke warmte van je eigen warme knuffel. Zorg ervoor dat de warmte goed wordt verspreid over de magnetron knuffel door het even goed op te schudden. Bij hele kleine kinderen is het erg belangrijk dat de knuffel niet té warm is. Daarnaast is het bij koorts of griep beter om de knuffel niet op te warmen, het bedje van uw kind moet niet té warm worden.

De veiligheid van de knuffels

De magnetron knuffels, gevuld met gedroogde granen en lavendelbloemen zijn gemaakt van super zachte topkwaliteit materialen. Er zijn hoge veiligheidseisen voor de magnetron knuffels. De producten moeten voldoen aan de hoge Europese eisen namelijk de CE en En71 1/2/3/9 voorschriften.

De soorten knuffels

Er zijn zeer veel soorten magnetron knuffels. Bijna elk dier wat je maar kan bedenken zijn er ook in knuffels. Dat is perfect omdat er dus onwijs veel keus is en je precies vindt wat je zoekt. Neem gerust een kijkje op https://www.voordeeldrogisterij.nl/baby-en-kind/speelgoed/magnetron-knuffels. Hier worden de leukste en grappigste magnetronknuffels aangeboden voor een zeer aangename prijs.

Hierbij wat leuke knuffels om wat inspiratie op te doen en een idee te krijgen van deze leuke beestjes.

Volatile magnetron Beddy Bear – Giraffe Girafana

Volatile magnetron Beddy Bear – Olifant

https://www.voordeeldrogisterij.nl/volatile-beddy-bear-schaap-olifant

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *