Krijg het beste uit de huidverstevigende bodylotions!

23 nov. 2017 10:27:59

Huidverzorging voor ouderen?

De huid is het eerste orgaan waar er een teken van veroudering wordt vertoont. 
Wanneer de mens veertig jaar bereikt wordt het verschil in de textuur van de huid nog duidelijker dan eerst.
Maar verslapping van de huid gebeurt zowel voordat de werkelijke rimpels worden ontwikkelt.
Vaak is het zo dat wanneer de eerste duidelijke tekenen van veroudering plaats vindt veel vrouwen en mannen daar niet zo enthousiast over zijn. Alhoewel het niet een leuke feit is om te horen, hoort het er wel bij.
Maar daar stopt het niet bij, u kunt daar nog iets aan doen. Alhoewel u het niet volledig kan voorkomen, kunt u wel het proces vertragen, zodat u er jonger uitziet.

Wat is bodylotion? Waarom moet ik gebruik maken van een huidverstevigende body lotion?

De huid bestaat uit twee eiwitten collageen en elastine. Deze twee eiwitten zijn essentieel voor het strak en jong behouden van de huid. Des te ouder we worden, hoe sneller de huid begint met het verliezen van het aantal collageen en elastine. 
Het verlies van elastine in een slappe huid heeft als gevolg dat de huid zijn elasticiteit verliest. 
Ook het verlies van collageen kan leiden tot rimpels. Slechte bloedcirculatie, gebrek aan vocht in de huid zijn enkele andere factoren die bijdragen aan de huidveroudering.

Alhoewel het niet mogelijk is om de veroudering helemaal terug te brengen naar de voorheen jonge huid, is het wel mogelijk om maatregelingen te nemen om meer verouderingseffecten te voorkomen. Dieet en lichaamsbewegingen zijn ook een factor van de jeugdige uitstraling va de huid. Zo is veel water drinken één van die factor, want het hydrateerd de huid en houdt het jeugdig. Ook veel lichaamsbewegingen zoals oefeningen verbetert de bloedsomloop en pompt meer bloed in je huid.

Maar een huid verstevigende body lotion kun ook als vervanging werken in plaats van de elastine en collageen. Een bodylotion bevat krachtige ingrediënten die de productie van collageen en elastine in de huid kunnen stimuleren. Een body lotion is meestal effectiever.

De beste bodylotion? Bodylotion droge huid? Wat is de beste huid verstevigende bodylotion?

Op de markt zijn er heel veel huid verstevigende bodylotions aanwezig. Ingrediënten zoals Retional en Vitamine A zijn goede ingrediënten voor de huid. Als u op zoek bent naar een goede bodylotion raden wij de volgende producten aan:

Voor huid verstevigende serums en cremes raden wij het volgende aan:

Om een jeugdige huid te krijgen moet u het echt willen en ernaar streven om dat doel te bereiken. Daarvoor moet u één van de voorgaande huidverstevigende bodylotion dagelijks aanbrengen, zodat de huid gehydrateerd, zacht en soepel blijft. Drink ook genoeg water, eet een gezond dieet en als laatste doe regelmatig oefening voor een fris en jeugdig gezicht.

Benieuwd naar meer bodylotions? Bekijk het assortiment op Voordeeldrogisterij!

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *