Laat het feestje maar beginnen!

11 feb. 2021 09:44:00

Laat het feestje maar beginnen!

Met de InnovaGoods IJsemmer met LED en Speaker, Oplaadbaar – 5W kun je het feestje echt laten beginnen. De ijsemmer is niet zomaar een ijsemmer. Er zitten LED- lampjes in en een speaker waardoor het er feestelijk uitziet.

De ijsemmer heeft 7 kleuren waarin die verlicht kan worden. En daar blijft het niet bij. Je kunt de kleuren laten veranderen op het ritme van de muziek of je kunt het continu schakelend, knipperend en snel wisselend. Je kunt je eigen muziek afspelen op de ijsemmer met je telefoon via bluetooth. Tijdens dat die nog licht en muziek kun je ook je drankjes koud houden door ijs in de emmer te doen. Gelukkig is de emmer waterdicht dus kan die niet kapot gaan. De emmer is oplaadbaar met een gebruikstijd van 3 a 4 uur.

Wil je voor een wat rustigere lamp dan is de Benson LED Solar Tafellamp Vlam Effect – 10 x 18 cm perfect voor jou. Het is een sierlijke lamp. Je kunt hem op tafel zetten of leuk op stoep bij plantjes. De lamp geeft een gezellig sfeertje af in de winter en zomertijden. Leuk bij feestjes om er meerdere bij elkaar te zetten.

Of wil je het toch liever bij muziek en lichtjes houden? Premium TSP-305 Bluetooth Trolley Speaker – Discolicht is een mooie box met leuke LED verlichting om het een feest gevoel te geven. Of de muziek nu op je mp3-speler staat, of online streamt. Staat je muziek op een USB stick of een MicroSD kaart? Geen probleem, de TSP-305 speelt dit met gemak af. Aan de boven kant van de box kun je alles zelf bedienen hoe je het maar wilt. Heb je een feestje waar ze geen box hebben? Geen zorgen dan kun je je eigen box zo meenemen. Dat gaat gemakkelijk door de wieltjes die onder de box zitten en het handvat van bij de box zit kun je hem zo meer rollen alsof het een koffer is. Hoe handig is dat!

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *