Last van bevroren ruiten?

5 feb. 2021 13:58:03

Last van bevroren ruiten?

Door de kou van de afgelopen dagen gebeurt het vaak dat je ruiten bevroren zijn. En als je liever niet wilt krabben dan zijn er genoeg andere oplossingen. Niet iedereen vind krabben even leuk of heeft er genoeg tijd voor in de ochtend. Gelukkig is daarvoor de Magnetisch Anti-vries Voorruitscherm met zuignappen. Die zorgt ervoor dat je ruit niet bevriest en dat er geen sneeuw op je ruit komt.

Het handige aan dit voorruitscherm is dat er magneten in zitten en zuignappen. Daardoor blijft die goed zitten en is het makkelijk om het scherm aan te brengen. Ook heb je dan zekerheid dat je ruit goed beschermd is tegen sneeuw en bevriezing. Het scherm bespaart veel tijd en je kunt zo wegrijden zonder er enige moeite voor te doen. Het scherm beschermt niet alleen tegen sneeuw en bevriezing, maar ook in de zomer tegen de zon. Het scherm zorgt er dan voor dat het niet warm in je auto wordt.

De Nano Anti Winter Vloeistof – Extreme Clean – 500 mlo is een en wondermiddel. De spray zorgt ervoor dat je veel tijd en moeite bespaart. De spray is niet alleen bedoelt voor bevroren ramen. Je kunt het gebruiken voor ramen, spiegels, auto’s, boten en allerlei andere gladde oppervlakken. Je kunt het zelfs als ruitenvloeistof gebruiken. Als je de vloeistof op je ruit spuit wordt er gezorgd dat het ijs ontdooid en van de ruit glijd. Het voordeel is dat je ruit een lange tijd beschermd is tegen waterdruppels en vuil. Dat komt doordat de spray waterafstotend is.

De aller goedkoopste oplossing is dan toch de bekende ijskrabber. Het is altijd handig als je een ijskrabber in je auto hebt liggen in de winter. Thuis zijn andere oplossing zoals de spray en het scherm fijn en handig, maar als je niet thuis bent is het anders. Door de ijskrabber kun je je ruit weer ijsvrij maken.

Je hebt dan altijd nog het standaard scherm Autoscherm zilver ijs / zon 196 x 69 cm. Ook dit scherm beschermd je auto tegen ijs en sneeuw, maar ook tegen de zon en hitte. Het scherm is zeer makkelijk erop te krijgen en is ook weer makkelijk op te ruimen. Door de folie wordt ervoor gezorgt dat je ruit goed beschermd is tegen de sneeuw en ijs. En in de zomer zorgt het folie dat de zon weerkaatst waardoor de temperatuur in de auto minder snel verhoogt.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *