Last van Snurken? Hierna niet meer!

22 jun. 2021 12:50:21

Snurken is natuurlijk erg vervelend, niet alleen voor jezelf maar ook voor je partner. Ook is het niet goed voor je gezondheid, want als je langdurig snurkt, kan dit schadelijk zijn. Snurkers lopen tot drie keer meer kans op het ontwikkelen van gezondheidsklachten dan niet-snurkers. Ben jij opzoek naar een middel tegen snurken?. Bij de Voordeeldrogisterij ben je op de juiste plek.

Anti Snurkbeugel

We beginnen bij de eerste optie en dat is de snurkbeugel. Hoe zo’n beugel werkt is al volgt, je plaatst de beugel in je mond, vervolgens zorgt de anti snurkbeugel ervoor dat uw onderkaak niet naar achteren zakt. De onderkaak wordt op deze manier naar voren gehouden. Hierdoor wordt de ruimte in de luchtweg groter, waardoor u makkelijk kunt ademhalen en het snurken stopt.

We hebben verschillende keuzes als je wil gaan voor een anti snurkbeugel. De Acusnore Antisnurkbeugel Deluxe is een top keuze, deze in 2014 uitgeroepen is tot het meeste effectieve anti snurk middel onder de anti snurkbeugels! De Acusnore antisnurkbeugel deluxe is eenvoudig in gebruik en verhelpt snurken, zwaar ademen en knarsen. De beugel is gemaakt van natuurlijke stof en is medicijn- en chemische hulpmiddelen vrij. De beugel is gemaakt van hypoallergeen materiaal en wordt aangeraden door vele ex snurkers.

Een andere goede keus zou de Acusnore Antisnurkbeugel Standaard zijn. De beugel gaat over de boven- en onderkaak en bevat een luchtgat voor de inademing van zuurstof. De boven- en onderkaak zijn in dezelfde positie gezet, zodat de luchtwegen achterin de keel vrij komen. De beugel kan in het begin wat onwennig voelen, omdat u gewend bent uw mond open te hebben en uw kaak naar achter, maar dit went binnen een week (afhankelijk van de persoon, sommigen zullen er niet eens last van hebben).

Clip

Als je liever geen beugel wil, is een neusclip misschien een fijn alternatief. Een anti snurk neus clip of neusklem is een klein apparaatje dat je tijdens de slaap als een soort knijpertje op je neustussenschot plaatst. Het zorgt ervoor dat lucht beter wordt geleid en er meer zuurstof wordt aangevoerd. Wij hebben de Generise Generic Anti Snurk Neus Clip en de Acusnore Luchtstroom Neusventilatie XS. De clip van Acusnore zorgt ervoor dat luchtstroom van de neus ventilatie verbetert ‘s nachts en de uitwisseling van lucht door uw neus om snurken te voorkomen. En door de dag heen krijgt u een betere luchtstroom en kan het zelfs prestaties bij sport en lichamelijke activiteiten verbeteren. Elke set wordt geleverd met 4 

maten zodat u de maat vindt die bij u past. De neus ventilatie is gemaakt met een speciale spiraalvormige mand ontwerp en een extra comfortabele anti-slip.

Hoofdband

Naast de beugel en clip hebben we ook een hoofdband die het snurken kan verhelpen. De Acusnore Antisnurk Hoofdband band positioneert de kaken op de juiste manier, waardoor de luchtwegen in de keel weer open gaan staan en er meer lucht langs kan. De band is gemaakt van medicijnvrije, hypoallergene en natuurlijke stof en is elastisch.

Oordoppen

Ben jij niet de snurker, maar een partner van iemand die snurkt? Of ga je met een vriend/vriendin op reis die snurkt? Dan zijn oordoppen een makkelijke en snelle oplossing. De Acusnore Oordopjes zijn dan een voordelige keus, hier zitten 10 paar oordopjes in die je kunt kneden naar de vorm van je oor, deze zullen dus altijd passen! De oordopjes bieden superieure geluid blokkerende prestaties tegen snurk en andere harde geluiden. De polyurethaanschuim oordopjes zijn een kosteneffectieve en makkelijke manier om jezelf te beschermen tegen harde geluiden voor een perfecte nachtrust. 

 

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *