Lucovitaal supplementen aanbiedingen

9 okt. 2017 16:01:55

Lucovitaal heeft voedingssupplementen, medische hulpmiddelen en cosmetica voor iedereen. De supplementen van Lucovitaal hebben een uitgebreide en uitgekiemde samenstelling en zijn betaalbaar voor iedereen. Lucovitaal heeft een groot aanbod supplementen, dus wat u ook zoekt, Lucovitaal heeft het. En Voordeeldrogisterij.nl heeft veel Lucovitaal aanbiedingen voor een voordelige prijs!

Lucovitaal super visolie

De Lucovitaal Visolie Super Omega 3-6 Capsules zijn tabletten met omega 3 vetzuren EPA en DHA, deze hebben een positieve werking aan de normale werking van uw hart. DHA is bij een dagelijkse inname goed voor de hersenfunctie en het gezichtsvermogen. Vitamine E beschermt de lichaamscellen tegen invloeden van buitenaf doordat vitamine E een anti oxidatieve werking heeft. Eenmaal daags 2 capsules met water innemen, aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden.

Lucovitaal Supplement – Glucosamine/Chondroitine/Visolie

De Lucovitaal Supplement Glucosamine/Chondroitine/Visolie bevat een unieke formule van visolie, glucosamine en chondroitine. Visolie is rijk aan de omega 3-vetzuren EPA en DHA. Voor het optimaal functioneren van ons lichaam zijn die heel belangrijk. Een natuurlijk voorkomende voedingsstof waarvan bewezen is dat het de gewrichten gezond houd is glucosamine. Glucosamine draagt bij aan de opbouw van kraakbeen en van smeringsmoleculen, met als gevolg dat je minder pijn hebt en soepeler bent. 3 maal daags 1 capsule innemen met een groot glas water. 

Lucovitaal Supplement Multivitamine A-Z

De Lucovitaal Supplementen Multivitamine A-Z zijn uw complete dagelijkse multivitamine. Deze tabletten bevatten vitamine A tot en met Z. De tabletten bevatten 100% van de aanbevolen dagelijkse dosering vitaminen en mineralen voor volwassenen, waaronder ook vitamine C. Vitamine C is een antioxidant en helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Vitamine C zorgt voor een goede weerstand. Deze tabletten bevatten ook Vitamine B5, dit zorgt ervoor dat u minder vermoeid bent en meer energie krijgt. De tabletten zorgen voor het behoud van sterke botten dankzij de calcium in de tabletten.

Lucovitaal Voedingssupplement – Vitamine B12

Met de Lucovitaal Voedingssupplement – Vitamine B12 wordt uw afweersysteem ondersteunt en verminderd uw vermoeidheid. Deze capsules hebben een heerlijke kersensmaak en bevatten vitamine B12 wat een positieve invloed heeft op uw geheugen, concentratie en werking van het zenuwstelsel.

Lucovitaal Supplement Glucosamine Puur

De Lucovitaal Supplementen Glucosamine Puur zijn capsules met een formule die een geconcentreerde, hypoallergene, zuivere, schaaldiervrije hydrochloridevorm bevat. Glucosamine is eigenlijk een lichaamseigen stof die wordt gevormd uit glucose en het aminozuur glutamine. Glucosamine komt voor in het kraakbeen of in bindweefsel. Neem eenmaal daags 2 capsules in met voldoende water.

Lucovitaal Supplement Pure Marine Magnesium 

De Lucovitaal Supplementen Pure Marine Magnesium Kauwtabletten is goed voor de spieren, zenuwstelsel, sterke botten en geeft meer energie doordat het mineralenprofiel bevat. Lucovitaal Magnesium hydroxide is oplosbaar in maagzuur en kan goed worden opgenomen in het bloed. Deze Kauwtabletten zijn niet schadelijk voor uw gebit. 1 Maal daags 1 tablet innemen. 

Lucovitaal Supplement – Puur Extra Sterk Melatonine

Regelmatig last van slapeloze nachten? dan is het fijn om een natuurlijke slaapmiddel te gebruiken. De Lucovitaal Supplement – Puur Extra Sterk Melatonine 3mg zorgt ervoor u sneller moe wordt en dus sneller in slaap valt. De extra concentreerde formule zorgt voor een nog effectievere nachtrust! Melatonine is een lichaamseigen stof die in de pijnappelklier wordt aangemaakt. Met de Lucovitaal Melatonine wordt u sneller moe, valt u sneller in slaap en heeft u een ongestoorde goede nachtrust.

Lucovitaal Voedingssupplement – Bloedsuikerspiegel

De Lucovitaal Voedingssupplement – Bloedsuikerspiegel helpt uw bloedsuikerspiegel op pijl te houden en een optimaal gewicht. De formule bevat kaneel, chrome en zink – deze ingredienten dragen allen bij een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten. Neem elke dag 1 capsule met voldoende water in. Als u moeite heeft met het doorslikken van de capsule kunt u de capsule ook openmaken en in yoghurt doen of in uw drinken.

Lucovitaal Probiotica 6 Bacterie Stammen

De Lucovitaal Probiotica 6 Bacterie stammen zijn kauwtabletten die dragen bij aan de natuurlijke weerstand. Een groot deel van de weerstand wordt bepaald in uw darmen, om de gezondheid van en in uw darmen te verbeteren zijn er deze tabletten. Deze tabletten zijn voorzien van een dubbele beschermlaag, dit zorgt er voor dat de miljoenen goede bacterien levend in de darmen terecht komen en zich hier kunnen vermenigvuldigen. Tablet 1x per dag innemen. 

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *