Mascara, welk mascaraborsteltje past bij jou?

15 feb. 2016 10:44:35

Mascara zorgt voor intense en sprekende ogen, en wie wil dat nou niet? Om deze intense sprekende ogen te krijgen moet je wel de perfecte mascara vinden die bij jouw wimpers werken. Ervaring leert dat niet elke mascara bij iedereen even fijn werkt. Voor iemand met rechtstaande wimpers werkt een volumineus mascara borsteltje waarschijnlijk goed, terwijl dit voor iemand met diepliggende ogen helemaal niet makkelijk is. Wil je hier nou veel meer over te weten komen. Lees deze toffe blog dan even!

Hieronder een review van vier verschillende mascara’s van L’Oreal Paris met vier totaal verschillende mascaraborstels.

Namelijk de:

1. L’Oreal Paris False Lash Wings Mascara

2. L’Oreal Paris Mega Volume Miss Manga Black Mascara

3. L’Oreal Paris Double Extension Black Mascara

4. L’Oreal Paris Telescopic Explosion Black Mascara

De L’Oreal Paris False Lash Wings Mascara heeft volgens L’Oreal een revolutionair, ergonomisch en modern borsteltje. Het borsteltje is gemaakt van rubber ‘kammetjes’ waardoor wimpers gesepareerd en verlengd worden. De asymmetrische borstel lift de wimpers in de ooghoeken en zorgen voor het ‘valse wimper’ effect. De formule van de mascara bevat concon vezels, dit zorgt voor dat je wimpers niet zwaar worden en verzakken. Ondanks dat de mascara Falsa Lash Wings heet, geeft deze mascara een natuurlijk effect.

Geschikt voor: Vrouwen die hun wimpers graag separeren en verlengen.

De L’Oreal Paris Mega Volume Miss Manga Black Mascara zorgt volgens L’Oreal Paris voor mega volume. Het bijzondere aan deze mascara is de natuurlijk de naam, Manga doet denken aan de Japanse stripverhalen waarin de meisjes grote en donkere ogen hebben met enorm grote lange wimpers. De borstel is ook bijzonder vanwege zijn flexibiliteit. Het borsteltje kan 360 graden bewegen waardoor je de mascara gemakkelijk aan kan brengen zonder te vlekken. Zelfs op de onderste wimperrand! De extra brede basis van de borstel geeft de bovenste wimpers 15 keer meer volume.

Geschikt voor: Vrouwen die van veel volume en dikke en volle wimpers houden. Let op! Liefhebbers van gesepareerde wimpers moeten opletten bij het aanbrengen van de mascara.

Uit onderzoek blijkt dat veel vrouwen twee verschillende mascara’s over elkaar heen gebruiken om volume en lengte te krijgen. Vanaf nu hoeft dat niet meer! De L’Oreal Paris Double Extension Black Mascara bestaat uit twee onderdelen die samen voor volumineuze en gekrulde wimpers zorgt. Je begint met de witte mascara, dit is de basecoat. Deze formule bevat wax en een volle micro-textuur wat zorgt voor extreem volume. Breng vervolgens de topcoat aan op je wimpers. Deze gitzwarte laag is op gel gebaseerd en verdikt je wimpers waardoor ze niet alleen glad maar ook nog eens verlengt worden.

Geschikt voor: Vrouwen met rechtstaande wimpers die graag extra volume willen.

De L’Oreal Paris TelescopicExplosion Black Mascara is een heel bijzondere mascara. Het heeft niet écht een borsteltje maar een soort bolletje met haren. Het borsteltje bereikt zelfs de kortste en dunste wimperhaartjes en verlengt deze explosief. Ook de onderste wimperrand is met dit mascara ‘bolletje’ makkelijk te bereiken. Deze mascara is ook geschikt om als top coat over een andere mascara, dit zorgt voor volume en volle wimpers.

Geschikt voor: Vrouwen die houden van volle wimpers met verlengd volume

Natuurlijk is het mascaraborsteltje belangrijk voor mooie volle wimpers. Nog een tip waardoor je je ogen nog sprekender kunt maken is om ook mascara bovenop de wimpers aan te brengen. Je zou denken dat je wimpers hierdoor juist ‘zwaar’ worden en gaan hangen. Niets is minder waar! Je wimpers hebben er juist baat bij om boven en aan de onderkant van je wimpers mascara aan te brengen. Het zorgt voor een betere hechting en het frame van mascara om de wimper heen is sterker. Let op! Breng wel als eerst de mascara aan de bovenkant van je wimpers aan om vervolgens de wimpers van de onderkant te liften

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *