Met heerlijke geurkaarsen de grauwe dagen door!

14 okt. 2020 13:51:02

Met heerlijke geurkaarsen de grauwe dagen door!

Nu het weer kouder weer wordt en we meer binnen zitten, maken we het gezellig binnen. Dat doen we vaak door middel van dekens, decoratie en geurkaarsen! Met de geurkaarsen en geurstokjes van Voordeeldrogisterij.nl geeft u de perfecte herfst/ winter sfeer. Met de Voordelige prijzen en hoge kortingen zorgt u voor de sfeervolle geuren, en dat hoeft echt niet duur te zijn! Natuurlijk bij voordeeldrogisterij.nl

Glade Geurkaars Christmas Tree – 120g

Heeft ook al zoveel zin in kerst? Haal de kerstsfeer nu al in huis. Deze Glade geurkaars creëert een warme sfeer in elke kamer van uw woning. Het bevat olie die is geïnspireerd door de natuur. De Glade geurkaar zit in een mooi decoratieve pot en brandt tot wel 30 uur lang. Bestel nu voor een stuntprijs!

Brise Candle Decor – Apple & Cinnamon

Met deze heerlijke herfst geuren creëert u de herfst in u woonkamer. De Brise geurkaars heeft geurende olie geïnspireerd door natuurlijke ingrediënten. De geurkaarsen kunnen ongeveer 25 uur branden.

Premium Waxinelichthouder Met Klem – 3 stuks

Breng wat sfeer in je huis met deze leuke waxinelichtjes met klem. Dankzij de klem kan je de waxinelichthouder makkelijk aan allerlei dingen vastklemmen. De waxinelichthouders hebben een afmeting van 8 centimeter en een hoogte van 9 centimeter. Deze set bevat 3 houders in verschillende kleuren. Misschien leuk voor in de kerstboom?

Theelichtjes / Waxinelichtjes – 100 stuks

Creëer een romantische en gezellige sfeer met dit charmante kaarslicht.

  • Brandtijd ongeveer 4 u
  • Topkwaliteit
  • Hoeveelheid per verpakking: 100 stuks
  • Diameter: ongeveer 39 mm
  • Brandstof: pure paraffine

De waxinelichtjes branden gelijkmatig, zijn economisch en betrouwbaar, als u de volgende instructies volgt: Gebruik alleen brandvrije, geschikte houders of standaards die voldoende luchtcirculatie mogelijk maken, laat de waxinelichtjes nooit onbewaakt branden en beweeg of kantel ze niet tijdens het branden.

Arti Casa Kaarsenhouder Schommel Model 30×10,5x19cm

Deze kaarsenhouder van Arti Casa is een echte must have. De kaarsenhouder is in een leuke schommel model wat je interieur helemaal af maakt! Het mooie design zorgt ervoor dat de kaarsjes in de wind mee kunnen swingen.

Premium Geurkaars Betonnen Pot met Houten Lont – Dark Sandal

Heerlijke geurkaarsen betonnen pot met houten lont, in de volksmond noemt men deze kaarsen ook wel Wooden Wick Kaarsen. Vanwege de houten lont knispert deze zoals een haardvuur ook doet, erg gezellig. Deze heerlijke kaars ruikt naar Jeneverbes met zoete gin. Deze geur is niet overheersend maar heerlijk zoet. Gasten die bij jullie binnen komen zullen direct merken dat er een heerlijke geur in huis.

Zie alle geuren en kaarsen op Voordeeldrogisterij.nl voor nog veel meer!

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *