Middeltjes tegen muggen

1 jul. 2020 14:22:30

Middeltjes tegen muggen

Die vervelende muggen die ‘s nachts wanneer je probeert te slapen langs zoemen. De volgende ochtend word je wakker met enorm jeukende muggenbulten, bah! Wat kan je het best gebruiken om de muggen tegen te gaan zodat deze irritante beestjes niet meer langskomen, en wat kan je gebruiken wanneer je wel gestoken bent? Bij Voordeeldrogisterij verkopen wij verschillende middeltjes tegen de muggen. Van muggenbestrijding tot aan een handig muggennet. Alles om de nare muggen weg te houden.

Voorkeur van de mug

Muggen hebben zeker een voorkeur voor hun ‘’slachtoffer’’, al zelfs voor de landing. Muggen beschikken over een orgaan dat koolstofdioxide kan detecteren vanaf 50 meter afstand. Koolstofdioxide is een bijproduct van het verbranden van energie en deze wordt uitgestoten via je adem. Volwassenen worden eerder geprikt dan kleine kinderen, omdat deze meer de neiging hebben om koolstofdioxide af te geven. Ook bepaalde chemische stoffen op het oppervlak van de huid kan ervoor zorgen dat muggen dichtbij komen.

Benson Anti Muggenlamp – E27 Fitting

De irritante muggen en vliegende insecten worden aangetrokken door licht. Bij een gewone spotje doen ze niks anders dan er omheen vliegen. Met deze 2 in 1 anti muggenlamp reken je met ze af. Je draait deze lamp in een standaard E27 fitting, waarna het 365NM UV-licht de muggen aantrekt. De lamp dood de insecten zeer snel, efficiënt en hygiënisch, zonder vieze of giftige luchtjes. De lamp is gemakkelijk schoon te maken met het meegeleverd borsteltje

Premium Insectendeur Anti Mug Gordijn – Zwart

Een lichtgewicht en wasbaar anti mug gordijn. Geschikt voor installatie in de woonkamer, slaapkamer, eetkamer, keuken dus eigenlijk overal waar een deur is.De insectendeur is gemaakt van compact polyester vezelmateriaal en is daardoor duurzaam. Het gordijn is gemakkelijk te installeren en te demonteren. Kan gemakkelijk openen en en sluit automatisch met magneten. Laat uw deur open en geniet van frisse koelere lucht van buiten.

Mosquitox Anti-Insecten Armband + Olie – 10 ml

Heb jij veel last van muggenbulten, maar wil je je niet steeds insmeren met muggenolie? Dan is de Mosquitox Armband de ideale oplossing! De armband is onbeperkt te gebruiken doordat de armband hervulbaar is. De armband heeft een absorberend steentje en daar moet je de muggenolie op druppelen. Vervolgens verdampt het steentje geleidelijk de geur. Zodra de geur afneemt, moet je deze weer bijvullen.

Zap-It Pijnstiller tegen Muggenbeten – 1 Stuk

Met de Zap-It muggenbeet verzachter, verzacht u snel, effectief en veilig een muggenbeet.  Het stopt het jeuken en vermindert de zwelling al na al enkele minuten!

Op Voordeeldrogisterij.nl staan nog meer handige hulmiddelen tegen muggen! Neem hier gauw een kijkje.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *