Money Monday gekte bij Voordeeldrogisterij

11 feb. 2019 09:40:27

Het is weer Money Monday gekte bij voordeeldrogisterij.nl, dat betekent veel korting op verschillende mooie producten! Met deze week weer 5 super leuke producten om in huis te hebben. Natuurlijk voor een super voordelige prijs bij voordeeldrogisterij.nl.

De 5 Money Monday producten van deze week

Parya Dashcam – Full HD WiFi

Wil je alles vastleggen wat er je gebeurt op de autoweg? Zodat je bij een ongeluk kan aantonen wat er echt gebeurd is. Dit kan je vanaf nu doen met de Full HD WiFi Dashcam van Parya. Deze WiFi dashcam registreert beelden vanaf de voorkant van je auto of vrachtwagen. Je kan zo gemakkelijk beelden vastleggen van bijvoorbeeld: vandalisme of van een aanrijding, om zo bewijsmateriaal te hebben voor bijvoorbeeld je verzekering. Je kan met de Full HD WiFi Dashcam ook gemakkelijk beelden terugkijken en controleren via de app die je kan gebruiken via je mobiele telefoon of tablet.

Open in webshop

Lanaform Notus Luchtbevochtiger 80m2

De Notus luchtbevochtiger van Lanaform werkt met koude en  warme damp, zodat u hem ook veilig kunt gebruiken wanneer er kinderen of dieren in huis zijn. De luchtbevochtiger houdt het luchtvochtigheidsniveau in uw huis op peil, en voorkomt zo ademhalingsproblemen of verkromming van meubels. De Notus luchtbevochtiger heeft een trendy design en een aanraakgevoelig LCD-scherm die het bedienen nog gemakkelijker maakt.

Open in webshop

Parya Lichtwekker – Natuurgeluid & FM-Radio

Met deze lichtwekker zul je op een natuurlijk manier wakker worden, het zal je kamer geleidelijk verlichten. Zo ben je klaar voor een frisse en energieke dag na een diepe slaap. De wekker doet ’s avonds het tegenovergestelde, het zal helpen om op een natuurlijke manier in slaap te vallen. Je kunt wakker worden met zonlicht en verschillende geluiden zoals vogels of zeegolven. Maar je kunt je favoriete radiozender ook instellen als alarmgeluid. Er zijn zes verschillende kleurenlampen en verstelbaar warm licht. Je kunt het kleurlicht instellen om automatisch van kleur te wisselen of kiezen voor een favoriete kleurstand. Dit is de 2017 upgraded edition. Je kunt de helderheid en tijdschermpaneel aanpassen. Dit comfotabele, nette en nieuwe design maakt het product een perfecte toevoeging voor je slaapkamerinrichting.

Open in webshop

Lifa Living – Waxinelichtjeshouder Voor 9 Lichtjes

Ben jij een echt gezelligheids mens? En hou je ervan om een kaarsje aan te steken bij donkere avonden, warme zomeravonden etc? Dan is deze Waxinelichtjeshouder van Lifa Living echt iets voor jou. Met zijn moderne, maar ook huiselijk design maakt hij sfeer in elke woonkamer, tuin etc. De kubus is van getint glas gemaakt. De kubus heeft plaats voor negen waxinelichtjes. Door de bespiegelde binnenkant van de waxinelichtjeshouder die in een hoek van 90 graden zijn geplaatst,  lijkt het alsof er honderden lichtjes te zien zijn. Dit maakt hem zo uniek. Voor zowel binnen als buiten te gebruiken. De getinte glazen wanden zijn van brandwerend glas gemaakt.

Open in webshop

Silvergear Smart Bluetooth Hangslot

Geen gedoe meer met sleutels, want alleen je smart phone in de buurt houden van het hangslot is voldoende om hem te openen. Dat is keyless entry maar dan voor je (fiets)slot! Je kan de toegangscode gemakkelijk delen, bijvoorbeeld met vrienden of familie zodat ook hun het slot kunnen openen. Het slot is waterdicht en gemaakt van stevig roestvrijstaal.

Open in webshop

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *