Money Monday Gekte Week 10

1 mrt. 2019 13:23:56

Het is weer Money Monday gekte bij voordeeldrogisterij.nl, dat betekent veel korting op verschillende mooie producten! Met deze week weer 5 super leuke producten om in huis te hebben. Natuurlijk voor een super voordelige prijs bij voordeeldrogisterij.nl.

Meer gave aanbiedingen ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

5 Money Monday topaanbiedingen!

Cenocco 360 ° Inovatieve Mop – Efficiënte reiniging

Gebaseerd op het innovatieve ontwerp en de theorie van uitdroging, reinigt het met een 100% effect en uitdroging volledig zonder handen in het water te steken. Het heeft veel voordelen zoals: geen verlies van fysieke inspanningen, niet nodig om in te pluggen, werkt erg makkelijk, volwassenen en kinderen kunnen het goed ook gebruiken. Het heeft de mogelijkheid ook om stof te reinigen, te absorberen, tijd te besparen, snel en veilig te drogen. Het bezemhoofdontwerp dat 360 ° kan worden gedraaid, kan elke hoek gemakkelijk bereiken. Unieke vezels kunnen krachtig reinigen zonder de vloer of een ander oppervlak te beschadigen.

Livin’ flame – Elektrische Hanghaard Newton 

De Livin’ flame Newton hanghaard is met zijn realistische 3D LED vlambeeld technologie en twee warmtestanden (1000W en 

2000W) het perfecte alternatief voor hout- en gashaarden. Met de Livin’ flame Newton haalt u namelijk in een handomdraai veel warmte en gezelligheid in huis. Met één druk op de knop wordt de haard aangestoken en een rookkanaal is niet hierbij niet meer nodig.

Soundlogic HD DashCam SlimeLine

Met deze mooie HD Dashcam van het merk Soundlogic kunt u uw autoritten en vakantiereizen als een film documenteren en opnemen. De dashcam is uitgerust met een 2,4 “TFT LCD-scherm. De zuignap-autohouder stelt u in staat om de HD 

Dashcam eenvoudig te installeren. De ingebouwde micro SD-lade is geschikt voor maximaal 32 GB Pixelopnameresolutie van 640 x 480 – 1920 x 1080 pixels. Een micro SD-kaart is niet inbegrepen. De dashcam heeft 6 ingebouwde led lampen voor het opnemen in het donker. De dashcam heeft een 120 graden groothoeklens.

Homeline 2-in-1 Zakloze / Draadloze Stofzuiger – Met ingebouwde kruimeldief

De zware stofzuiger met het te korte elektriciteitssnoer is nu verleden tijd! Met de Homeline 2-in-1 draadloze stofzuiger wordt stofzuigen licht werk. Door het lichte en smalle design zijn de hoeken van uw woning makkelijk en snel stofvrij te maken. Daarnaast kunt u met de los te koppelen handstofzuiger moeilijker te bereiken plekken goed schoon maken.

Benson Huishoudtrapje / Keukentrapje – 4 Treden

Heb je wel eens dat je ergens niet bij komt? Deze huishoudtrap met vier treden van Benson is een simpel maar praktisch trapje die je voor veel dingen kunt gebruiken. Het huishoudtrapje is zeer stabiel en heeft brede anti slip treden. Het trapje is klein en compact, dus gemakkelijk uit te klappen en op te bergen. Het trapje is perfect voor in huis voor op de camping om bij die moeilijke plekjes te komen. De maximale draagvermogen van de trap is 150 kg.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *