Money Monday Gekte week 9

25 feb. 2019 11:03:13

Het is weer Money Monday gekte bij voordeeldrogisterij.nl, dat betekent veel korting op verschillende mooie producten! Met deze week weer 4 super leuke producten om in huis te hebben. Natuurlijk voor een super voordelige prijs bij voordeeldrogisterij.nl.

De 5 Money Monday producten van deze week

Dutch Originals Soundbar Aluminium – Bluetooth

Heeft u er altijd van gedroomd om een eigen bioscoop in uw eigen huis te hebben? De Wireless BT Soundbar van Dutch Originals kan uw droom waarmaken. Dit product biedt u de beste geluidservaring en het lage of vervormde geluid van uw tv wordt gecompenseerd. De aluminium soundbar zet uw huis om in een echt theater! De soundbar wordt gekenmerkt door zijn hoge geluidskwaliteit (2 speakers met totaal 30W), met dank aan het elegante aluminium ontwerp dat uitstekend tot zijn recht komt bij uw TV.

Parya Smartwatch Activity Tracker Horloge – Zwart 

Wil jij een gezonde levensstijl? Met deze activity tracker heb je altijd je eigen coach om je pols. De horloge houd je stappen bij, noteert je afstand die je gelopen hebt en vertelt je hoeveel calorieën je verbrand hebt. 

Dankzij de horloge word je bewust van je dagelijkse bewegingspatroon en kun je jezelf doelen stellen om zo steeds sportiever te worden. De voortgang van je training kun je makkelijk terug zien via de app. 

De horloge houd niet alleen jou in de gaten maar ook je telefoon. Door de horloge te kopelen aan je smartphone geeft hij meldingen van WhatsApp-berichten, Facebook-mdeldingen, inkomende telefoongesprekken en e-mails. 

 

Volautomatische kledingstomer / Stoomreiniger

Volautomatische kledingstomer Stoom uw kledingstukken kreukvrij. Dankzij de 100ml wateropslagcapaciteit die je met behulp van de stekkeraansluiting kan opwarmen kan je vrijwel gelijk aan de slag. Dankzij het vermogen van 600W is het water 

binnen anderhalve minuut warm en heb je stoom om de kleding vrij te maken van kreuken en vouwen. Het handvat maakt het makkelijk om de stomer in verschillende richtingen te gebruiken. Je kan de stomer zowel horizontaal als verticaal gebruiken. Stoom verticaal bij kleding die al aan de waslijn hangt of horizontaal bij moeilijk strijkbare kledingstukken. Voor de dikkere stoffen is er een speciaal opzetstuk meegeleverd, zodat je ook die helemaal perfect van vorm krijgt!

 

WIFI Draadloos Weerstation – Kleurenscherm en 2 Draadloze Sensoren


Met deze draadloze weerstation kiest u WIFI (internet) op het netwerk en geeft de accurate weersvoorspellingen, de binnen- en buitentemperatuur en de luchtdruk van uw locatie en tijd met de weekdag. Ook biedt het weerstation een app-functie voor uw mobiel die u het weer van de huidige locatie laat zien.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *