Nivea Aftershave als primer

Wat krijgen we nou? Een mannen aftershave die als basis kan dienen voor je make-up? Ja dat klopt! De Nivea Aftershave Sensitive Balsem is niet alleen voor mannen. Het blijkt ook heel goed te werken als basis voor je foundation. Deze bijzondere trend begon bij de beautyblogster Nikkie van het youtubekanaal NikkieTutorials. Zij ontdekte eigenlijk per toeval dat je de Nivea Aftershave Sensitive heel goed kan gebruiken als primer. Een primer is een product dat gebruikt wordt als basis voor de make-up, zodat de foundation als het ware niet gaat ‘glijden’ Hierdoor blijft je make-up de hele dag …. zitten!

Schot in de roos

 Deze Nivea aftershave is voordeliger dan de meeste make-up basissen of primers. Nikkie’s ontdekking is een ware hit op internet. Vele Nederlandse beautybloggers hebben de aftershave getest als primer met een positief resultaat.

Wat zijn de samenstelling?

 Hoewel de gemiddelde gebruiker geen harde conclusie zal doen op basis van de ingrediënten, kan ik de lezer uiteraard geen les in scheikunde ontnemen.

Ingredienten va

n de Nivea Sensitive Aftershave Balsem:

Aqua, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Panthenol, Isopropyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Bisabolol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Glycine Soja, Tapioca Starch, Triceteareth-4 Phosphate, Sodium Carbomer, Citric Acid, Phenoxyethanol, Methylparaben, Parfum.

Wat is de werking van de primer?

 Het tweede ingrediënt die de aftershave is glycerine.Dit wordt vaak in normale primers gebruikt en het zorgt ervoor dat alles wat je er op aanbrengt blijft plakken.

Een perfecte basis voor je make up dus!

Hoe gebruik je de Nivea aftershave Sensitive als primer?

Verdeel wat Nivea Aftershave Sensitive over je handen en smeer je gezicht gelijkmatig in. Hierna kan je gewoon je normale make-up routine volgen. Gegarandeerd dat je make-up de hele dag goed blijft zitten!

De Nivea aftershave Sensitive Balsem koop je voordelig via Voordeeldrogisterij.nl.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *